galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Gra o Tron PBF #10 - Nabór
Autor Wiadomość
Gog
[Usunięty]

Wysłany: Pon 15 Paź, 2012   

Aha czyli nie mogę już zmienic mimo że wynikły nowe okoliczności a Panowie nie podali generałow obaj? Nie będę się upierał i w pełni akceptuje decyzję GMa :) Dobrze rozumiem ?:)
Ostatnio zmieniony przez Gog Pon 15 Paź, 2012, w całości zmieniany 2 razy  

Adam Badura
[Usunięty]

Gog napisał/a:
Aha czyli nie mogę już zmienic mimo że wynikły nowe okoliczności a Panowie nie podali generałow obaj? Nie będę się upierał i w pełni akceptuje decyzję GMa :)

Technicznie moglibyśmy, bo generałowie nie zostali ujawnieni, więc można by poprosić Starka, żeby podał generała jeszcze raz biorąc pod uwagę, że zmieniłeś zdanie.

Ale pozostali gracze aż przebierali nóżkami i zrobili całą dalszą kolejkę i właściwie każdy mógłby w następstwie tego chcieć zmienić swój ruch. To dość dużo pracy.

A biorąc pod uwagę, że Ty napisałeś dość klarownie swoją decyzję to wolałbym nie zmieniać i uznać, że już za późno.

Gog
[Usunięty]

Decyzja jest, a do tego uzasadniona logicznie i rzeczowo, więc nie pozostaje mi nic innego jak sie pogodzić z decyzja:)

EDIT przeciez nawet nie marudze, nie płacze nic z tych rzeczy spytałem grzecznie nie mozna to nie można więc o co chodzi Toszciu?:D
EDIT2 nie namyslil tylko otrzymal nowe dane :X
Ostatnio zmieniony przez Gog Pon 15 Paź, 2012, w całości zmieniany 2 razy  

toszt
[Usunięty]

Widzę, że Lannister się namyślił i zmienił zdanie, ale u nas mówi się 'karta stół'. Skoro dość precyzyjnie powiedziałeś, że nie wspierasz, to trzymajmy się tego. Zwłaszcza, że tak jak Adam mówił, myśmy już skończyli kolejkę w międzyczasie.

Mortyr
[Usunięty]

Wysłany: Sro 17 Paź, 2012   

Jako, że nie jestem tak podłą żmiją, jak "lord" Stark - oficjalnie wypowiadam mu wojnę :wink:
Chciałbym też powiedzieć, że tak bezczelne łamanie umów nie pozostanie bez kary.

gamaliel
[Usunięty]

Dokładnie, za wszystkim stoją Starkowie, ale my Boltonowie zrobimy z nimi porządek :wink:

Gog
[Usunięty]

Bolton = zdrajca i psychopata:p wyszlo szydlo z worka:d

gamaliel
[Usunięty]

Może i psychopata ale wierny wasal i namiestnik północy z łaski jaśnie nam panujących Lannisterów.

Dredzilla
[Usunięty]

Wysłany: Sob 20 Paź, 2012   

Czegos innego spodziewalem sie po tej rozgrywce, poki co jestem troche zawiedziony, gdyz sytuacja powoli sie normuje i wyglada to identycznie jak gra bez dodatku :(

toszt
[Usunięty]

Wysłany: Nie 21 Paź, 2012   

Dredzilla napisał/a:
Czegos innego spodziewalem sie po tej rozgrywce, poki co jestem troche zawiedziony, gdyz sytuacja powoli sie normuje i wyglada to identycznie jak gra bez dodatku :(

Czego się spodziewałeś? póki co trzeba móżdżyć razy intensywniej, starając się spamiętać, kto ma jakich nowych ciekawych dowódców. Inna sprawa jest, że mamy inne zupełnie pozycje, akurat wybrano takie a nie inne ruchy, ale Baratheon mógł, gdyby chciał namieszaćw zupełnie inną stronę.
Czego się spodziewałeś?

Dredzilla
[Usunięty]

myslalem ze gj odpusci polnoc, starkiem zajmie sie baratheon
po to jest dodatek zeby gra byla inna :)
W sumie to baratheon zdobywa winterfell bez problemu i tak samo moze ja utrzymac

Gog
[Usunięty]

dodatek jest to po prostu wyciagniecie od fanow 60 za nic praktycznie :) przykre ale prawdziwie jak zwykle nic nie przemyslane mam wrazenie ze to karty sa niby inne ale fajne tylko do 1 rundy jakby potem nic nie było ;x i jakies takie biedne w porównaniu z podstawka o feast of crows nie wspomne :)

toszt
[Usunięty]

Gog napisał/a:
dodatek jest to po prostu wyciagniecie od fanow 60 za nic praktycznie :) przykre ale prawdziwie jak zwykle nic nie przemyslane mam wrazenie ze to karty sa niby inne ale fajne tylko do 1 rundy jakby potem nic nie było ;x i jakies takie biedne w porównaniu z podstawka o feast of crows nie wspomne :)
Co do 60 złotych, to pamiętaj, że dodatek przede wszystkim na rynek usa jest, tam 15$$ to nic, średnia za godzinę u nich to ponad 23$. Niestety my żyjemy w innym świecie i u nas to (licząc po państwowej średniej) to ze 3 godzinki pracy.
Inna sprawa, że mogli iść śladem serialu i zrobić jakiś dodatek na koniec 2 sezonu, G-joye w Fosie Calin i Winterfell, Starkowie z Tullymi walczą na południu z Lannisterami, u Martellów bez zmian... (oni powinni mieć zakaz ruszania się przez pierwsze 3 tury, żeby realia odwzorować ;) ).

Krw4wy
[Usunięty]

Wysłany: Pon 22 Paź, 2012   

Czy chciaby ktos przejac gre tyrellem po najblizszym czwartku, niestety wypadl mi wyjazd za granice i do 5 listopada moge miec problem z internetem, a nie chce stopowac wspolgraczy.

gamaliel
[Usunięty]

Wysłany: Pon 22 Paź, 2012   

Napisz do TERFa on chyba chciał zagrać.

Odpowiedz do tematu