Gra o Tron PBF #10 - Pole gry |
Autor |
Wiadomość |
reszka [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 29 Paź, 2012
|
|
|
bliźniaki - zmiana na marsz-1
Ja paleniem ściągam wsparcie z winterfell |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Aktualizacja (mapa):
Czekamy na:
|
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
pale greya najazd:) |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Aktualizacja (mapa):
Czekamy na:
|
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Kuriozalnie zachowujecie się towarzysze przy planszy... Już widzę te lamenty, że wygrał Tyrell albo Martell, ale jak się patrzy na mapę po rozkazach, to kto z Was choć symuluje, że ruszy się poniżej linii Crackclaw Point - Blackwater - Searoad Marches?... Pamiętajcie, że już jesteśmy za półmetkiem.
Shutt, zostawili nas samym sobie, może się jakoś dogadamy? |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|
Ja mogę za symulować jak mnie Baratheon statkami podwiezie.
A wygra pewnie Martell jakoś inaczej tego nie widzę. |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
gamaliel napisał/a: | Ja mogę za symulować jak mnie Baratheon statkami podwiezie.
A wygra pewnie Martell jakoś inaczej tego nie widzę. | Jak na razie ciężko to widzę przy rycerzach Tyrella i spokojem jaki ma od północy... Gdzie jest Gog, który tak się odgrażał? Już nie chcesz odbić Kings Landing?... |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Czyżby sojusz Greyjoy-Martell? ;>
Została tylko ta runda i kolejna - zwycięstwo chce oddać komuś innemu, bo na razie to liczy się tylko rozbicie Martella |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Shutt napisał/a: | Czyżby sojusz Greyjoy-Martell? ;>
Została tylko ta runda i kolejna - zwycięstwo chce oddać komuś innemu, bo na razie to liczy się tylko rozbicie Martella | teraz mamy 4rtą turę jak dobrze widzę, więc tąrozegramy i jeszcze 5ta i 6ta.
Nie wiem jak ma mi G-joy pomagać? Nie bardziej niż Tyrellowie... Shutt, ja do Ciebie wyciągam rękę, a Ty przenosisz niechęć z innego pbfa... nieładnie...
Co do liczenia się, to dla mnie od początku liczy się powstrzymanie Tyrella. Więc show must go on, my się będziemy wyżynać, a jakiś Stark wygra... |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|
Jakiś Stark...Stark ma problem z bucowatym wyznawcą R'hllora |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Jak do mnie rękę wyciągasz? ^^
PBF #8 nic do tej rozgrywki nie ma, wjeżdżasz na moje ziemie to oczekuj zemsty.
Ten najazd jest dosyć podejrzany. A co do powstrzymania Tyrella - osiągnęliście swój cel. |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Shutt napisał/a: | Jak do mnie rękę wyciągasz? ^^
PBF #8 nic do tej rozgrywki nie ma, wjeżdżasz na moje ziemie to oczekuj zemsty.
Ten najazd jest dosyć podejrzany. A co do powstrzymania Tyrella - osiągnęliście swój cel. | Trochę wglądu za kulisy, gdybym był dogardany z G-joyem to w poprzedniej turze spalił by wsparcie w Highgarden i spokojnie zająłbym jeszcze Reach z rozpędu. No ale nie można mieć wszystkiego, ja się nie zdziwię jak on spali jakieś umocnienie władzy (oby na wyspach ) |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Starfall bardziej kuszące - Martell ma 4 Zamki i jeszcze stoi z armiami pod kolejnymi dwoma. |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Shutt napisał/a: | Starfall bardziej kuszące - Martell ma 4 Zamki i jeszcze stoi z armiami pod kolejnymi dwoma. | A ile zamków ma Tyrell?? armia?? aktualna tabelka:
Siła (Piechota/Rycerze/Machiny/Statki)
Tyrell Shutt: 3/5/0/2
Martell toszt: 3/3/1/3
Więc nie strasz sąsiedzie |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|