galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
X-Wing na Śląsku
Autor Wiadomość
Wikary
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2012   X-Wing na Śląsku

Poszukuję chętnych do gry w promieniu do 30 km od Zabrza.

Jeśli ktoś reflektuje na partyjkę to jestem otwarty na propozycje. :)

W razie czego mam Core seta i wszystkie dodatki, więc możemy zagrać tym co posiadam.

Tremayne
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2012   

jest szansa, że więcej osób będzie z okolic GOP, znajomy z Katowic dziś chyba dostał Core z jakimiś dodatkami, a ja chce najpierw rozegrać ze dwie partie zanim będę myślał o kupowaniu.

jakby co, można na forum www.gwiezdne-wojny.pl ogarniać.

magnus
[Usunięty]

Hej. Jak coś jestem z okolic Rybnika ale często bywam w Gliwicach - studia. Z chęcią bym zagrał przed zakupem.

SebaJ-bie
[Usunięty]

Elo Jastrzębie Zdrój też wkracza do akcji

Kir91
Gość

Ruda Śląska na stanowiskach!

A właściwie nie całkiem, bo nie mam czym latać :( Nie chcę kupić gry, zanim nie zagram.

Wikary
[Usunięty]

Wysłany: Wto 25 Wrz, 2012   

Jutro ok. 17.00 mógłbym pojawić się z myśliwcami w Katowicach, jeżeli ktoś miałby ochotę zagrać to zapraszam. Miejsce spotkania do uzgodnienia. Wstępnie planuję pojawić się w sklepie Flamberg przy ul. Andrzeja 21a.

FilipsO
[Usunięty]

Może przeniesiecie się do innego działu? Nie żebym się czepiał, ale wszystko wyglądałoby estetyczniej.

EDIT:
Michal - byłem w trakcie przenoszenia, ale mnie uprzedziłeś.
Ostatnio zmieniony przez Wto 25 Wrz, 2012, w całości zmieniany 1 raz  

magnus
[Usunięty]

Na razie jestem zablokowany przez sesje. Gdzie jest Flamberg wiem, grywałem tam Inifinty.

Edit a czy przypadkiem BARD nie ma w ofercie gry ? można by tam w przyszłości zorganizować turnieje ;)

Wikary
[Usunięty]

Flamberg też ma X-Wingi w ofercie. I myślę że jeżeli gra się rozwinie to i tam będzie można poturniejować :)

Magnus daj znać jak będziesz miał wolny termin.

martoln
[Usunięty]

Wysłany: Sob 27 Paź, 2012   

zgłaszam swe wstąpienie na mroczną drogę :) kierowca tie-fighterów chętny na szczyptę rywalizacji.

martoln
[Usunięty]

Wysłany: Sob 27 Paź, 2012   

magnus napisał/a:
Na razie jestem zablokowany przez sesje. Gdzie jest Flamberg wiem, grywałem tam Inifinty.

Edit a czy przypadkiem BARD nie ma w ofercie gry ? można by tam w przyszłości zorganizować turnieje ;)

od tego czasu Flamberg zmienił lokalizację. A nawiasem - kiedy jakiś szpil na śląsku? Może sami się zorganizujemy? Ilu mamy graczy?

1. martoln

Dodatkowo mogę wymienić/sprzedać x-winga na tie-fightera/$$$

Wikary
[Usunięty]

Wysłany: Pon 29 Paź, 2012   

2. Wikary, gotowy i chętny :)

martoln
[Usunięty]

Wysłany: Sro 31 Paź, 2012   

2 juz jest, to jeszcze 2 i mozna jakies mile granie zorganizowac - nawet moze pokusic sie o mini turniej - panowie, panie - ktos posiada jeszcze flote na slasku?

DarthBart
[Usunięty]

Wysłany: Pią 04 Sty, 2013   

Obsidian 7 Standing By...

Mam 2 Core Sety i po 2 sztuki z każdego dodatku 1 Wave + po sztuce 2 wave + leci do mnie 3 wave, więc mam czym latac. Jestem z Katowic i najbardziej mi pasuje Katowicki Bard w soboty.

BTW to w Bardzie był turniej 29.12.2012 (ale niestety nie dałem rady), natomiast w sobotę 19.01.2013 od 10.00 będzie kolejny turniej i jeśłi mi du..y nie urwie to będę :D
Ostatnio zmieniony przez DarthBart Pon 23 Wrz, 2013, w całości zmieniany 1 raz  

bolciu
[Usunięty]

Wysłany: Pon 23 Wrz, 2013   

I jak to jest z X-wingiem na śląsku? Przymierzam się do zakupu i fajnie byłoby mieć z kim grać.

Odpowiedz do tematu