Gra o Tron PBF #10 - Pole gry |
Autor |
Wiadomość |
reszka [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 07 Lis, 2012
|
|
|
Wojska z dragonstone pod dowództwem Stannisa wpływają do Storm;s end odzyskując swoje posiadłości.
(walka to 9 do 3).
Lordowie całego Westeros są świadkami ceremonii koronacji miłościwie panującego Króla Stannisa, koronacji, która położy kres Wojnie Królów i która doprowadziła do wyniesienia na żelazny tron prawowitego następcy Roberta Baratheona.
Podsumowanie gry i pierwsze decyzje monarchy wkrótce. |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Gog napisał/a: | aaa 2 strony wczesniej:D ok juz widzE:D | Tak... dziś szliśmy jak skrzyżowanie burzy i ruchu konika w szachach Totalny chaos |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
mortyr przegral sobie gre zamiast wspierac bez sensownie statki mogl wspierac sie na soundsach i nic nie moglem zrobic i by wygrał |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|
Ale na szczęście północ pozostała w rękach Bol...Starków. |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
reszka napisał/a: | Wojska z dragonstone pod dowództwem Stannisa wpływają do Storm;s end odzyskując swoje posiadłości.
(walka to 9 do 3). |
A ja jak mogłem dźwignąć się na jednym torze myślałem sobie; po co na torze miecza się dźwigać, jak z Baratheonem się bić nie będę... no niestety...
aaa.. chcecie wiedzieć co było na karcie dzikich? |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
btw widzisz toszt to nie ja nie zatrzymalem tyrella tylko Ty nie zatrzymales Baratheona gg |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Gog napisał/a: | btw widzisz toszt to nie ja nie zatrzymalem tyrella tylko Ty nie zatrzymales Baratheona gg | Wolę gorejące serce od tych polnych kwiatków |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
toszt napisał/a: | Gog napisał/a: | btw widzisz toszt to nie ja nie zatrzymalem tyrella tylko Ty nie zatrzymales Baratheona gg | Wolę gorejące serce od tych polnych kwiatków |
Róże mają kolce :* |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Bitwa na Storm's End
Atakujący Baratheon reszka ma [9]:
machina [4]
Marsz +1 [1]
dowódca: Stannis [4] If you are not being supported in this combat, remove all Support orders (including your own) adjacent to the embattled area, canceling any supporting strength they may have been providing.
przewaga w Lennictwach
Obrońca Martell toszt ma [3]:
piechota [1]
dowódca: Big Man [2] [sword] (tylko ten został)
Neutralne Wsparcia
Atakujący Baratheon reszka wygrywa. Obrońca Martell toszt wycofuje się do Sunspear.
Martell toszt przewija dowódców. |
Ostatnio zmieniony przez Adam Badura Sro 07 Lis, 2012, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
reszka wygral dzieki temu ze wybral clash i ze mortyr sie pogubil ot co :d no i wiadomo dzieki mnie :d |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Wracamy do stolicy, Sunspear.
PS. Od razu dodam: Gratuluję Reszka, po Twoich pierwszych rozkazach nie wierzyłem, że coś się z tego 'urodzi', ale dałeś radę! |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|
Jak już się obwiniamy to północ czuje się najbardziej odpowiedzialny za stan rzeczy.
Byliśmy za łagodni na początku.Dałem się zwieść nowej wierze. |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Ja tez pogratuluje, było blisko, ale nie podołałem zwycięstwu.
Dodatkowe gratulacje dla Krwawego za piękne rozpoczęcie gry. |
Ostatnio zmieniony przez Shutt Sro 07 Lis, 2012, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|