|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
Gra o Tron PBF #11 - Nabór |
Autor |
Wiadomość |
toszt [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 07 Lis, 2012
|
|
|
Widzę wielu zwolenników dodatku, ewentualnie podstawki 2. ed., bez kart losów bitwy, z zakrytymi kartami. Proponuję zagrać dokładnie tak jak #10. Adam nam wylosuje rody, do końca dnia decyzje o zamianie i jutro ruszamy z kopyta!
PS. Jeśli tak zrobimy, to proszę, żeby zdjąć ze mnie ciężar prowadzenia Martellów, bo nie podołam... |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|
Popieram toszta, zróbmy powtórkę. |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
No niech Adam wylosuje i do końca dnia zamiany ewentualne.
Im szybciej zaczniemy tym lepiej |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Zatem wydaje się, że potwórka zasad z #10 istotnie będzie najlepszym układem.
Rody są takie:
(Reszka i Shutt mają tak jak chcieli, reszę rozlosowałem.)
Jeśli chcecie się wymieniać proszę bardzo. Do północy czas gwarantowany. Czy później to wyjdzie w praniu zależnie kiedy zacznę grę. |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Ja nie chcę koło Shutta... przecież to jasne, co on zrobi Baratheonem... |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
toszt napisał/a: | Ja nie chcę koło Shutta... przecież to jasne, co on zrobi Baratheonem... |
Muhahahaha kto wie, kto wie...
Adam Badura napisał/a: | reszka: Tyrell |
Tu się zapowiada ciekawie |
Ostatnio zmieniony przez Shutt Sro 07 Lis, 2012, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
reszka [Usunięty]
|
|
|
|
ja się nie zamieniam, chciałem Tyrellów, bo chciałem zobaczyć, jak to jest grać bez sojuszy
Toszcie, ja Baratheonem zrobiłem coś zupełnie innego, niż się spodziewasz |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
reszka napisał/a: | Toszcie, ja Baratheonem zrobiłem coś zupełnie innego, niż się spodziewasz | Wiem, ale po Shucie spodziewam się innych eksperymentów.. |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
toszt napisał/a: | reszka napisał/a: | Toszcie, ja Baratheonem zrobiłem coś zupełnie innego, niż się spodziewasz | Wiem, ale po Shucie spodziewam się innych eksperymentów.. |
Nie wiem czy masz się z kim wymieniać - gamaliel nie bedzie chciał Starków once again, a sam drugi raz nie weźmiesz Martellów. |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 08 Lis, 2012
|
|
|
Co myślicie o tym, by przekształcić obecną mapkę do DwD tak, by ze Starków zrobić Boltonów? Myślę że nie powinno być z tym większych problemów, a byłoby bardziej klimatycznie. Oczywiście nie mówię, by wprowadzać ją teraz, ale tak na przyszłość |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Sardo napisał/a: | Co myślicie o tym, by przekształcić obecną mapkę do DwD tak, by ze Starków zrobić Boltonów? Myślę że nie powinno być z tym większych problemów, a byłoby bardziej klimatycznie. Oczywiście nie mówię, by wprowadzać ją teraz, ale tak na przyszłość | Przez więzy krwi spuścizna Starków i Boltonów stanowi jedno! Jest mi obojętne jak na nas patrzą inne rody. |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Sardo napisał/a: | Co myślicie o tym, by przekształcić obecną mapkę do DwD tak, by ze Starków zrobić Boltonów? Myślę że nie powinno być z tym większych problemów, a byłoby bardziej klimatycznie. Oczywiście nie mówię, by wprowadzać ją teraz, ale tak na przyszłość |
Ale co masz na myśli przez słowo "przekształcić"? |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
Adam Badura napisał/a: | Sardo napisał/a: | Co myślicie o tym, by przekształcić obecną mapkę do DwD tak, by ze Starków zrobić Boltonów? Myślę że nie powinno być z tym większych problemów, a byłoby bardziej klimatycznie. Oczywiście nie mówię, by wprowadzać ją teraz, ale tak na przyszłość |
Ale co masz na myśli przez słowo "przekształcić"? |
Zmiana tła rodowego, herbu Starków na Boltonów, żetony Starka na Boltona i może kolor jednostek na różowszy. |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Sardo napisał/a: | Zmiana tła rodowego, herbu Starków na Boltonów, żetony Starka na Boltona i może kolor jednostek na różowszy. |
Jeśli umiesz to zrobić to śmiało! Ja raczej nie podołam. |
|
|
|
 |
|
|