galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
X-wing w Łodzi
Autor Wiadomość
lesar
[Usunięty]

Wysłany: Pią 09 Lis, 2012   

z matą się nie śpieszy w domciu jest druga a ta jest wyjazdowa trzymaj ją do spotkania, ja się mogę jutro również nie pojawić pozdr

Catra
[Usunięty]

Wysłany: Pią 09 Lis, 2012   

Witam,
Chciałbym powitac łódzkie grono. Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem X--winga. Mam nadzieje, że uda mi sie jeszcze w tym miesiącu zagrać :P

Raf Larkin
[Usunięty]

Wysłany: Sob 10 Lis, 2012   Granie

Dziś gramy w ŁDK jako fanklub. Znaleźć nas można na 3 lub 4 piętrze. Będziemy też omawiać najbliższy turniej. Jesteśmy tam od 15 - 16

Catra
[Usunięty]

Wysłany: Sro 14 Lis, 2012   

Czy ktoś w ten weekend gdzieś gra ? :)

Oldster
[Usunięty]

Wysłany: Sro 14 Lis, 2012   

Jest bardzo duża szansa że ja się pojawię.

Oldster
[Usunięty]

Wysłany: Pią 16 Lis, 2012   

UWAGA!!!! JUTRZEJSZE SPOTKANIE W ŁDKu ZOSTAJE PRZENIESIONE DO 41 SP w Łodzi (Retkinia, ulica Rajdowa 18). Mówiąc krótko, nie spotykamy się w ŁDK. Jest jeszcze jedna mała niedogodność. Spotkanie będzie trwało od 10 do 15 i trzeba być punkt 10 pod ww adresem.

lesar
[Usunięty]

Wysłany: Wto 20 Lis, 2012   

Po programie Łódzkiego Portu Gier coś nie widać, że będzie turnieju X-winga! Why, Leo, why?

Catra
[Usunięty]

Wysłany: Nie 16 Gru, 2012   

Czy ktoś ma ochotę na partyjkę ? :)

Oldster
[Usunięty]

Wysłany: Pią 21 Gru, 2012   

Catra napisał/a:
Czy ktoś ma ochotę na partyjkę ? :)

Jeśli to jeszcze aktualne to możemy zagrać w jutro w ŁDKu. Musimy tylko zacząć wcześnie, powiedzmy 13.30, jako że potem zaczyna się SMERFowa wigilia :) Poza tym jest jeszcze parę tytułów w które chciałem zagrać więc jak możesz to daj znać czy będziesz czy nie.

Catra
[Usunięty]

Wysłany: Pią 21 Gru, 2012   

Niestety ten weekend, jako że przed wigilią jest mam całkowicie zablokowany :( Ale jestem w kontakcie po świętach :)

Black Squadron
[Usunięty]

Wysłany: Sob 05 Sty, 2013   

Witam, od listopada jestem posiadaczem X-Wing'a, nie miałem okazji jeszcze żeby z kimś pograć (praca, praca, praca). Mam nadzieję że się ludzie nie wykruszą i będzie z kim pograć, póki co mam samæ podstawę ale nastawiam się na prowadzenie "gałek" ;D

Catra
[Usunięty]

Wysłany: Sob 05 Sty, 2013   

Ja nie zamierzam zrezygnować :) Tylko termin trzeba wykombinować.

Black Squadron
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Sty, 2013   

Zmieniłem pracę więc większość weekendów będę miał wolnych więc trzeba się ustawić, z tym że ten weekend odpada bo już zaplanowany ;)

Oldster
[Usunięty]

Wysłany: Czw 24 Sty, 2013   

Jeśli ktoś miałby chęć zagrać w tą sobotę w ŁDKu to zgłaszam się na chętnego. Na miejscu powinienem być o 15.00. Teoretycznie w przyszłym miesiącu wychodzi druga fala dodatków więc fajnie byłoby dać jeszcze szansę pierwszej fali ;)

Black Squadron
[Usunięty]

Wysłany: Nie 27 Sty, 2013   

Niestety byłem pozbawiony internetu jakiś czas więc nawet nie wiedziałem o tej informacji, mogę za tydzień jak coś, choć ostrzegam że póki co mam 2 taje i 1 adv. na stanie, za dużo wydatków w okresie przed i po świętach, kruchy miesiąc teraz hehe.

Odpowiedz do tematu