Gra o Tron PBF #11 - Pole gry |
Autor |
Wiadomość |
reszka [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 09 Lis, 2012
|
|
|
sorki za opóźnienia, nie mam czasu żeby nawet napisać tę wiadomość. Rozkazy w nocy (chyba że nocna straż). |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Wilding Attack
Dzicy [2]:
A King Beyond the Wall
LOST
Lowest Bidder: Moves his tokens to the lowest position of every Influence track.
Everyone Else: In turn order, each player chooses either the Fifdoms or King's Court Influence track and moves his token to the lowest position of that track.
WIN
Highest Bidder: Moves his token on the top of one Influence track of his choice, then takes the appropriate Dominance token.
Nocna Straż [5]:
Podsumowanie:
Nocna Straż wygrywa
nagrodę otrzymuje Baratheon Shutt
siła dzikich spada do 0
|
Ostatnio zmieniony przez Adam Badura Pią 09 Lis, 2012, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Poproszę Kruka, opłaciło się |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Aktualizacja (mapa):
Czekamy na:
|
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|
Uprasza się o nie zabijanie kruków Lannisterów. |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 10 Lis, 2012
|
|
|
Aktualizacja (mapa):
Czekamy na:
|
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|
żeby być uczciwym: Stark użył o jeden rozkaz z gwiazdką więcej niż posiada.(Wynika to pewnie z zmian na Królewskim dworze po ataku dzikich)
Proponuje żeby wsparcie+1* na the twins zmienić na zwykłe |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
gamaliel napisał/a: | żeby być uczciwym: Stark użył o jeden rozkaz z gwiazdką więcej niż posiada.(Wynika to pewnie z zmian na Królewskim dworze po ataku dzikich)
Proponuje żeby wsparcie+1* na the twins zmienić na zwykłe | Racja, mój błąd. Przepraszam. Jeśli to nie problem, to proszę o właśnie taką zmianę. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
Dobrze że to nie 8mka bo tłum kazałby za oszustwo spadek na wszystkich torach o 2 + z kazdego obszaru sciaga jednostke :> Sorki nie moglem sie powstrzymac po tej rozmowie na #8 Moj jeden najazd bez efektu drugi zostaje spalony |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Przepraszam, to też mój błąd. Kontroluję takie rzeczy, ale tu niedopatrzyłem. Zamienię rozkaz jak uzgodniliście.
Ale coś serwis obrazków nie działa. Zaczekam trochę, aż wznowi. |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Czekam na mapę, bo jeszcze jej nie widziałem.
Żeby ukarać oszusta Starka proponuję usunąć mu połowę armii i pozbawić gwiazdek! To się nazywa sprawiedliwość! |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Shutt napisał/a: | Żeby ukarać oszusta Starka proponuję usunąć mu połowę armii i pozbawić gwiazdek! To się nazywa sprawiedliwość! | Wykończmy Starków i ich wszystkich potomków!
(jesteś gotów pozbyć się Jona z ręki? ) U mnie na szczęście są Boltonowie/Freyowie nawet Greyjoy się znalazł. |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Taka mała uwaga - pisałem do Ciebie Adamie, na Black Castle miał się znajdować Marsz -1, a na Storm's End UW. |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Shutt napisał/a: | Taka mała uwaga - pisałem do Ciebie Adamie, na Black Castle miał się znajdować Marsz -1, a na Storm's End UW. |
Niefortunny zbieg okoliczności. Ja nie dostałem tej informacji.
Wczoraj wieczorem, gdy siadłem do komputera, to widziałem, że pojawiło się okienko rozmowy z Tobą, ale nie było tam nic. A Tlen się zawiesił (testuję wersję beta). Może więc nie przyjał tego co napisałeś. Nie zapisał też tego w archiwum. Niestety.
Co ciekawe, Twojej zaczepki z dziś około 17:50 też mi nie pokazał (ale przynajmniej zapisał w archiwum). Ale to już syn mógł wyłączyć okienko.
Dość powiedzieć, że proszę wysywłać PW, SMS albo email. GG jest słabsze.
Jeśli nikt nie ma nic przeciw to przyjmę Ci tę zmianę. |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
Ja nie mam nic przeciwko. |