|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
Gra o Tron PBF #11 - Pole gry |
Autor |
Wiadomość |
toszt [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 25 Lis, 2012
|
|
|
u mnie reek był, Ramsay wraca na rękę. |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Atakuje Castle Black - generał u Adama. |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Shutt napisał/a: | Atakuje Castle Black - generał u Adama. | wiesz, że masz -1, ja mam +4 za ramsaya i wsparcie z morza? a czemu nie puste Winterfell? nie rozumiem... |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Wiem
Czemu nie puste WF? Bo zostaję kingmakerem
Nie dam wygrać Sardo, ani reszce. Nie wiem czemu Gog mnie przekonał do tego, żeby nie wpływać na Shipbreaker Bay i poprzeszkadzać Martellowi - odciąłbym mu wojska na DS i po sprawie ^^
Ale tak jak mówię, przekonał mnie, a ja zrobię to co mogę żeby Sardo nie wygrał. |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
To u mnie:
marsz -1 Dragonstone:
3 rycerzy na Salt Shore
1 rycerz na Starfall
jest 8:5 dla mnie, więc niezależnie od dowódcy wygrywam
Ser Gerris Drinkwater [1] If you win this combat, you may move one position higher on one Influence track of your choice.
I przejmę sobie kruka, tak dla szpanu
Edit: Oczywiście zostawiam żeton |
Ostatnio zmieniony przez Sardo Nie 25 Lis, 2012, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Shutt napisał/a: | Wiem
Czemu nie puste WF? Bo zostaję kingmakerem
Nie dam wygrać Sardo, ani reszce. Nie wiem czemu Gog mnie przekonał do tego, żeby nie wpływać na Shipbreaker Bay i poprzeszkadzać Martellowi - odciąłbym mu wojska na DS i po sprawie ^^
Ale tak jak mówię, przekonał mnie, a ja zrobię to co mogę żeby Sardo nie wygrał. | fair enough
U mnie broni Walder F., kto się bił? Melisandre? |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Sardo napisał/a: | I przejmę sobie kruka, tak dla szpanu | Trzeba było tor Tronu, byś uprzedził Baratheona w ruchu i mógłbyś Crackclaw zająć np... zastanów się |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Owszem, Melisandre |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
toszt napisał/a: | Sardo napisał/a: | I przejmę sobie kruka, tak dla szpanu | Trzeba było tor Tronu, byś uprzedził Baratheona w ruchu i mógłbyś Crackclaw zająć np... zastanów się |
Zastanowiłem się dużo wcześniej i chcę Kruka |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Pozostaje mi chyba tylko oddać MC Greyjoyowi i pozamiatane ^^ |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Shutt napisał/a: | Pozostaje mi chyba tylko oddać MC Greyjoyowi i pozamiatane ^^ | Czemu pozamiatane? |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Bo wygrywa? MC, WH, WF, Seagard, FF, Pyke - 3 Twierdze, tyle samoco Martell będzie miał, ale 3 twierdze. |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Shutt napisał/a: | Bo wygrywa? MC, WH, WF, Seagard, FF, Pyke - 3 Twierdze, tyle samoco Martell będzie miał, ale 3 twierdze. | No zobaczymy...
Poczekajmy na aktualizację mapki i dowódców, bo się pogubimy za chwilę |
|
|
|
 |
reszka [Usunięty]
|
|
|
|
toszt napisał/a: | Shutt napisał/a: | Atakuje Castle Black - generał u Adama. | wiesz, że masz -1, ja mam +4 za ramsaya i wsparcie z morza? a czemu nie puste Winterfell? nie rozumiem... |
to jeszcze mi wyjaśnijcie, jak baratheon poszedł po statkach Starka. |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
reszka napisał/a: | toszt napisał/a: | Shutt napisał/a: | Atakuje Castle Black - generał u Adama. | wiesz, że masz -1, ja mam +4 za ramsaya i wsparcie z morza? a czemu nie puste Winterfell? nie rozumiem... |
to jeszcze mi wyjaśnijcie, jak baratheon poszedł po statkach Starka. | z Karholdu tym małym zapchlonym piechurem |
|
|
|
 |
|
|