Polskie tłumaczenia kart |
Autor |
Wiadomość |
luki364 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 28 Mar, 2011 Polskie tłumaczenia kart
|
|
|
Witam
Mam takie pytanko:
Kiedy, gdzie i czy w ogóle zostaną udostępnione polskie tłumaczenia kart do W:I ? (z cyklu spaczenia (bo core set jest opisany na forum...ale i tak uwazam że wszystkie tłumaczenia powinny być dostępne do ściągnięcia w jednym pliku) - (!!
Z tego co pamiętam Galakta informowała(przynajmniej tak pamiętam z postów) że takie tłumaczenia będą dostępne....wtedy jeszcze dopiero klarowały się zasady turniejów i była mowa że każdy gracz z angielskimi kartami takie tłumaczenie musi posiadać......
Na stronie warhammera, wymaganiem wszystkich konkursów jest podanie polskich nazw kart....Polską wersje kupuje od cyklu wrogów i niestety tłumaczeń do cyklu spaczenia nie posiadam (a moje tłumaczenia niekoniecznie będą takie same jak galakty).......
Może po prostu temat odszedł w zapomnienie bo nikt sie tego nie dopominał ale na pewno jest oprócz mnie(i mojego kumpla..czyli jest nas już dwóch) wiele osób którym takie tłumaczenie by się przydało.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
DaRKeR [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 28 Mar, 2011
|
|
|
zapewniam Cie że temat nie odszedł w zapomnienie, ale zrobienie czegoś na wzór Deckboxa trwa. A poza WHI, wydawnictwo zajmuje się jeszcze innymi tytułami.
Trzeba uzbroić się w cierpliwość. |
|
|
|
 |
luki364 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Lip, 2011
|
|
|
Witam
Znów przypomnę się z zapytaniem/prośbą kiedy można oczekiwać coś na wzór deckboxa (nie "wymagam/proszę" o uruchomienie strony ale zwykłego pdf/odt czy jakikolwiek inny plik).
Jakkolwiek moja cierpliwość powoli się wyczerpuje.....bo nie wydaje mi się to aż tak skomplikowanym i trudnym logistycznie zadaniem..... |
|
|
|
 |
Virgo [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Lip, 2011
|
|
|
Jakby tak galakta zrobiła to by np. gracze kupujący angielską wersję gry mogli brać udział w konkursach, w których obowiązują polskie nazwy kart.
Także już wiesz czemu się takowy plik nie pojawi |
|
|
|
 |
luki364 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 16 Lip, 2011
|
|
|
Nie wydaje mi się żeby chodziło o to....(przynajmniej mam taką nadzieję)J
Jak już pisałem Polską wersje kupuje od cyklu wrogów i czuje się pełnoprawnym "polskim graczem"......problem konkursów rzeczywiście jest wkurzający, ale tak samo często spotykam się z polską nazwą podczas rozgrywek i ni jak nie mogę skojarzyć karty - to też jest troszkę irytujące.
Może się w końcu doczekam - może rzeczywiście galakta pracuje nad stworzeniem polskiego deckboxu - to już by było ciekawe.... |
|
|
|
 |
Swiety [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 07 Gru, 2012
|
|
|
Czy cokolwiek sie zmienilo od tych 2 lat? Sorry za wygrzebianie tego, ale zastanawiam sie nad zrobieniem takiego deckboxu dla polskich kart a nie chce go tworzyć jeśli już istnieje ;] |
|
|
|
 |
|