Kolejny dodatek - jesień 2012 |
Autor |
Wiadomość |
cfsz [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 06 Gru, 2012
|
|
|
Spoko, do 2016 powinny się ukazać polskie wersje wszystkich dodatków |
|
|
|
 |
zvish [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 08 Gru, 2012
|
|
|
No w 2016 to ja mam nadzieje na to że bedą juz wydawany na bierząco aktulne dodatki a nie że będziemy jeszcze na coś czekali. |
|
|
|
 |
wezuwiusz [Usunięty]
|
|
|
|
a wychodzą jakieś dodatki do Arkham tak w ogóle? |
|
|
|
 |
zvish [Usunięty]
|
|
|
|
No najnowsze co się tam jakis czas temu pojawiło to reedycja Czarnego Faraona, ale tak mówie z założeniem że coś sie pojawi. |
|
|
|
 |
Xoth [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 12 Gru, 2012
|
|
|
W planach wydawniczych "Widmo nad Innsmouth" i cacy. Kupię wszystko co wyjdzie po naszemu i pytanie... Czy byłaby możliwość dodania kart/arkuszy heroldów Czarnego Faraona z reedycji i Koszmaru z Dunwich do nowego dodatku? Reedycja Czarnego Faraona pewnie nieprędko ukaże się u nas, jeśli w ogóle, a Miskatonic Horror, to przypuszczalnie, również mniej lub bardziej odległa przyszłość. Graczy pewnie by to uradowało. Wielce. |
|
|
|
 |
zvish [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 13 Gru, 2012
|
|
|
Oj pewnie nic z tego. Z tego co wiem to Galakta musi wydawać wszystko dokładnie tak jak jest w oryginalnej wersji jężyckowej. Dlatego też w naszej wersji Dunwich pojawiają się karty dodatkowe, jakie nie są nam potrzebne jak informuje instrucja bo w naszej wersji podstawki nie były błędow, a jednak Galakta była zobligowana je wydać.
Więc takie coś jak dodanie Herolda napewno nie wchodzi w grę, tymbardziej że jest to herold z innego dodatku (Faraon re.) |
|
|
|
 |
Arturus [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 18 Gru, 2012
|
|
|
Obawiam się, że masz rację.
Jeżeli chodzi o polskie dodatki - warto śledzić stronę z zapowiedziami/reprintami FFG:
http://www.fantasyflightg...ge_upcoming.asp
Na I kwartał zapowiedziano reprinty:
- Arkham Horror
- Innsmouth Horror
To dlatego Innsmouth opóźniło się w stosunku do pierwotnych planów. Nie ma w tym winy Galakty. Dobra wiadomość jest taka, że FFG cały czas robi dodruki (właśnie dodrukowali Dunwich). Może załapiemy się na kolejne. |
|
|
|
 |
zvish [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 19 Gru, 2012
|
|
|
No ja mam nadzieję, że w trakcie przyszłego roku doczekamy sie oprócz Innsmouth jeszcze jednego chociaż dodatku. |
|
|
|
 |
Lunar [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 05 Sty, 2013
|
|
|
Z niecierpliwością czekam na Innsmouth! Mam nadzieję, że zostanie wydane teraz w pierwszym kwartale tego roku, zgodnie z polityką z FFG. Gra się spodobała, toteż z pewnością też do zestawu dołączę wydane już Dunwich. |
|
|
|
 |
wezuwiusz [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 06 Sty, 2013
|
|
|
to mówiłem ja - detektyw Joe Diamond pogromca potworów pierwszej klasy |
|
|
|
 |
zvish [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 06 Sty, 2013
|
|
|
wezuwiusz napisał/a: | to mówiłem ja - detektyw Joe Diamond pogromca potworów pierwszej klasy |
:D:D |
|
|
|
 |
Rotevil [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 07 Sty, 2013
|
|
|
kiedy dokładnie ma być insmouth , wiadomo coś na ten temat ? |