Turniej GoT |
Autor |
Wiadomość |
TERF [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 Turniej GoT
|
|
|
Witam
Orientuje się ktoś czy w tym roku będą organizowane turnieje Gry o Tron w Polsce?
Jak tak to można prosić o daty i miejsca? |
|
|
|
 |
Heimdall89 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 26 Lut, 2013
|
|
|
Fajnie by było, gdyby ktoś zorganizował taki turniej na Pyrkonie... |
|
|
|
 |
Medyk [Usunięty]
|
|
|
|
Ciekawe pytanie, ale taki turniej to spore przedsięwzięcie jakby nie patrzeć. Ja na Pyrkon mogę zaproponować jedynie GoTa na 9 osób live |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
dlaczego 9 a nie 6?:D
Z tego co wiem na ten moment to bede tam razem z dziewczyna (która też jest grająca)
jakbyś miał 2 sloty to my chyba chętni
aaa - teraz ogarnąłem, że mieszkasz w tym samym mieście - jakbyś potrzebował kiedyś 1-3 osoby to wiesz gdzie pisac;p |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
to moze sami zrobmy lige?:) 3-4 turnieje ? w 3-4 roznych miastach ^^ drobna zrzutka pod koniec na nagrody np. puchar czy kubek z gra o tron co wy na to ?:) Tylko myśle jak wyłonic zwycięzce hm, może 3 gry i liczy się ilosc zamków ? jakby było np 12 osób to gramy 2 równoległe gry jak ktoś wygra liczymy zamki 3 najlepszych gra z 3 najsłabszymi z drugiej gry po 2 rundzie liczy sie ilość zamków 6 najlepszych gra w finale w finale już wygrywa jeden hm?:) |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
Ew robisz 6 rund tak zeby kazdy gral kazdym hehe, zmiana na planszy o 4rody w prawo czyli ktos kto gral Starkiem, potem gra lannisterem czyli potem Martellem itd
Jakby cos to zapraszam do Łodzi:) |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Proponuję zagrać w modyfikację z Tullymi zamiast Lannisterami |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
dred a jak przyjedzie 12 osob to co 11 rund? wiecej niz 3 gry dziennie to chyba morderstwo |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
nie lepiej zacząc ustalać zasady gdy sie już wie ilu jest chetnych... ? Wtedy się można dostosować;p A teraz ustalicie warianty na 6 , 9 , 12 a zglosi sie 3 |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
w kraku moge zagwaranowac z 7-8 osob |
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 27 Lut, 2013
|
|
|
a na jakich zasadach by to bylo?
chodzi mi o miejsce.
zakładajac ze w całej Polsce zgłosi sie 24 osoby np Krk 10 poznan 5 Wrocław 3 Gdańsk 7 itd
To rozumiem np I runda jest w Krk gdzie wszyscy przyjerzdzaja nastepna runda w Gdańsku itd.
Fajnie że pozwiedzamy lecz droga i czas...
Czy jakies rozgrywki regionalne a potem wyjad na Finały do jakiegoś miasta? |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
hmm TERF spokojnie rzucam pomyslami tak byla organizowana np LIGA POLSKA we Władce Pierscieni karcianaego 4-5 etapów w najwiekszych kolebkach grania ^^ Rozgrywki lokalne, a potem finaly gdzies uwazam za pomysł nietrafiony troche bez urazy, bo jakbysmy chcieli grac w swoim gronie lokalnym. to nie sa nam MPki potrzebne :d |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
Gogu, malo wytrwaly jestes, jak kiedys zaczelismy grac o 17 to skonczylismy o 6 rano ;D |
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
|
|
|
Gog napisał/a: | hmm TERF spokojnie rzucam pomyslami tak byla organizowana np LIGA POLSKA we Władce Pierscieni karcianaego 4-5 etapów w najwiekszych kolebkach grania ^^ Rozgrywki lokalne, a potem finaly gdzies uwazam za pomysł nietrafiony troche bez urazy, bo jakbysmy chcieli grac w swoim gronie lokalnym. to nie sa nam MPki potrzebne :d |
ok ja tylko dopytuje w ktora strone chcecie isc poludnie Polski spox w Krk czesto jestem we Wrocku również i do Łodzi nie ma dalego... |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Takie podróże dobre są na okres wakacji, w ciągu roku akademickiego większość z nas (a na pewno ja) nie będzie mogła sobie pozwolić na dalekie wojaże. |
|
|
|
 |
|