galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Turniej GoT
Autor Wiadomość
TERF
[Usunięty]

Wysłany: Pon 06 Lut, 2012   Turniej GoT

Witam

Orientuje się ktoś czy w tym roku będą organizowane turnieje Gry o Tron w Polsce?

Jak tak to można prosić o daty i miejsca?

Heimdall89
[Usunięty]

Wysłany: Wto 26 Lut, 2013   

Fajnie by było, gdyby ktoś zorganizował taki turniej na Pyrkonie...

Medyk
[Usunięty]

Ciekawe pytanie, ale taki turniej to spore przedsięwzięcie jakby nie patrzeć. Ja na Pyrkon mogę zaproponować jedynie GoTa na 9 osób live :razz:

Beez
[Usunięty]

dlaczego 9 a nie 6?:D
Z tego co wiem na ten moment to bede tam razem z dziewczyna (która też jest grająca)
jakbyś miał 2 sloty to my chyba chętni

aaa - teraz ogarnąłem, że mieszkasz w tym samym mieście - jakbyś potrzebował kiedyś 1-3 osoby to wiesz gdzie pisac;p

Gog
[Usunięty]

to moze sami zrobmy lige?:) 3-4 turnieje ? w 3-4 roznych miastach ^^ drobna zrzutka pod koniec na nagrody np. puchar czy kubek z gra o tron co wy na to ?:) Tylko myśle jak wyłonic zwycięzce hm, może 3 gry i liczy się ilosc zamków ? jakby było np 12 osób to gramy 2 równoległe gry jak ktoś wygra liczymy zamki 3 najlepszych gra z 3 najsłabszymi z drugiej gry :) po 2 rundzie liczy sie ilość zamków 6 najlepszych gra w finale w finale już wygrywa jeden hm?:)

Dredzilla
[Usunięty]

Ew robisz 6 rund tak zeby kazdy gral kazdym hehe, zmiana na planszy o 4rody w prawo czyli ktos kto gral Starkiem, potem gra lannisterem czyli potem Martellem itd

Jakby cos to zapraszam do Łodzi:)

Shutt
[Usunięty]

Proponuję zagrać w modyfikację z Tullymi zamiast Lannisterami ;)

Gog
[Usunięty]

dred a jak przyjedzie 12 osob to co 11 rund? wiecej niz 3 gry dziennie to chyba morderstwo :)

Beez
[Usunięty]

nie lepiej zacząc ustalać zasady gdy sie już wie ilu jest chetnych... ? Wtedy się można dostosować;p A teraz ustalicie warianty na 6 , 9 , 12 a zglosi sie 3

Gog
[Usunięty]

w kraku moge zagwaranowac z 7-8 osob :)

TERF
[Usunięty]

Wysłany: Sro 27 Lut, 2013   

a na jakich zasadach by to bylo?

chodzi mi o miejsce.

zakładajac ze w całej Polsce zgłosi sie 24 osoby np Krk 10 poznan 5 Wrocław 3 Gdańsk 7 itd

To rozumiem np I runda jest w Krk gdzie wszyscy przyjerzdzaja nastepna runda w Gdańsku itd.

Fajnie że pozwiedzamy lecz droga i czas...

Czy jakies rozgrywki regionalne a potem wyjad na Finały do jakiegoś miasta?

Gog
[Usunięty]

hmm TERF spokojnie rzucam pomyslami tak byla organizowana np LIGA POLSKA we Władce Pierscieni karcianaego :) 4-5 etapów w najwiekszych kolebkach grania ^^ Rozgrywki lokalne, a potem finaly gdzies uwazam za pomysł nietrafiony troche bez urazy, bo jakbysmy chcieli grac w swoim gronie lokalnym. to nie sa nam MPki potrzebne :d

Dredzilla
[Usunięty]

Gogu, malo wytrwaly jestes, jak kiedys zaczelismy grac o 17 to skonczylismy o 6 rano ;D

TERF
[Usunięty]

Gog napisał/a:
hmm TERF spokojnie rzucam pomyslami tak byla organizowana np LIGA POLSKA we Władce Pierscieni karcianaego :) 4-5 etapów w najwiekszych kolebkach grania ^^ Rozgrywki lokalne, a potem finaly gdzies uwazam za pomysł nietrafiony troche bez urazy, bo jakbysmy chcieli grac w swoim gronie lokalnym. to nie sa nam MPki potrzebne :d

ok ja tylko dopytuje w ktora strone chcecie isc poludnie Polski spox w Krk czesto jestem we Wrocku również i do Łodzi nie ma dalego... ;)

Shutt
[Usunięty]

Takie podróże dobre są na okres wakacji, w ciągu roku akademickiego większość z nas (a na pewno ja) nie będzie mogła sobie pozwolić na dalekie wojaże.

Odpowiedz do tematu