Gra o Tron PBF #19 - Pole gry |
Autor |
Wiadomość |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 06 Mar, 2013
|
|
|
Baratheona |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
w wypadku wygranej Lannistera w tej bitwie - ja i tak mam chronione wszystkie fronty, wiec ewidentnie lannister musial by sie udac w strone np Blackwater |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Nie mówię tu tylko o wsparciu, ale np o ustawieniu na Tronie.
Poszedł piękny rush, nie spasowały wydarzenia. Teraz Lanni przegra na Reach i musi się wycofać do Boneway.
Gdyby poszedł na SM to dowodzi Loreas i Lannisport jest zielony, wkrótce po nim pewnie by padło Riverrun i niech ktoś powstrzyma Tyrella.
Good deal. |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
zakładam ze i tak lanni by takie zagrozenie zauwazyl, ale nie sadze iz osoba nie bioraca udzialu w grze powinna w ten sposob podpowiadac:) Zawsze mógł sie zagapic / czyms zasugerowac.
+gdybym nie miał jakiejśtam pewności, że bara posadzi mnie przed lannisterem to dałbym przy glosowaniu 5:) i 1 mniej na mieczu
+ok załóżmy, że lannister rusza 1 - co niby zrobi. Jedyna rozsadna myślą jest Blackwater tylko że właśnie to teren Baratheona, wiec danie Laniego przed Tyrella dla bary skutkowało by utratą blackwater i zagrożeniem dla niego:) (Wieża pod CP, KL, harrenhal to całkiem spore zagrozenie)
Jedyne co mozna winic w mojej opini to nieszczesliwy uklad kart, ale to nie wina baratheona |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Wystarczy wesprzeć Lannistera, obiecać coś i oszukać, wiele opcji.
Gog o tym planie wie już od dawna |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
Nawet jesli zauwazyl to co z tego? gdybys zablokowal boneyway to wszystko potoczyloby sie inaczej |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
gdybym zablokowal boneway nie dostalbym wsparcia i bylbym w dupie
shutt wciaz nie dales powodu dla ktorego bara mialby dzialac sobie na szkode (jakim jest wieza na Blakwater) |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
hmm 3v3? jak rzuciłes mace to nie ma znaczenia wiec na farta tywin lannister:D |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Wieża nie musiałaby iść na Blackwater.
Lanni mógłby zostać na Reach i szachować Cię.
Nie widzę jakoś sensu w atakowaniu BW/KL, efekt byłby ten sam co treraz - przegrana. |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Panowie, coś jest nie tak u mnie. Przestały przychodzić mi powiadomienia o postach w wątku. Dopiero co dostałem wiadomość, a tu okazuje się, że od rana już prawie cała strona. Postaram się jeszcze dziś nad tym zapanować. Nie wiem czy to wina forum, czy mojej poczty, ale pewnie to drugie. A tak już od kilku dni... |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
więc zobaczymy gdzie ta wieża pojdzie
u mnie Randyll Tarly, wycofuje piechura na Searoad Marches: ) (w sumie liczylem na tywina bo nie było innego sposobu, żeby sie na searoad przedostac: ) )
Nie widzisz sensu w atakowaniu bary, a jaki ma sens czekanie na smierc tutaj. To tylko kwestia ze ten rush byl fajny, ale na dluzsza mete bez sensu |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
Przegrywając po własnym ataku musisz się wycofać na obszar z którego wyruszył marsz (wyjątek może nastąpić po użyciu zdolności Robba Starka). |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
haha a to tej zasady nie znałem - ok wiec niech tak bedzie; przepraszam za pomyłke
i cały misterny plan w pizdu :d |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Aktualizacja (mapa):
Czekamy na:
|
Ostatnio zmieniony przez Adam Badura Czw 07 Mar, 2013, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|