Dodatek - A Feast for Crows |
Autor |
Wiadomość |
Gog [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 21 Kwi, 2013
|
|
|
a btw co do kart Sarda ej przeciez STARK nie gra od razu ;x nie ma roose/eddard niwelowany nie ma zetonow jako farmer wiec nie wiem jakim cudem Stark skonczyl z jakims zamkiem ;p |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 21 Kwi, 2013
|
|
|
Dlatego nie ma opcji żeby zostały
Może zagramy jeszcze raz starym zestawem i porządnym Starkiem i Baratheonem, a potem spróbujemy nową talię. |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
 |
kiwi [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 05 Maj, 2013
|
|
|
Niestety nie mogę skorzystać z żadnego linka, wszytkie są zablokowane(skrzyneczka w łańcuchu) choć jestem zalogowany. |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013
|
|
|
no no ciekawie sie zapowiada, jestem ciekaw jak sie te cele sprawią zwłaszcza że podczas gry mogą sie one zmienić... |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013
|
|
|
a dla mnie FFG przechodzi samo siebie w wyciaganiu kasy od nas, ale co tam |
|
|
|
 |
marcinoss [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 08 Maj, 2013
|
|
|
Wiadomo cokolwiek o premierze za granicą czy w Polsce. Wszędzie cisza? |
|
|
|
 |
kiwi [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 08 Maj, 2013
|
|
|
Gdzieś na boardgamegeeku, czytałem coś o wrześniu, że tyle czasu trzeba było czekać po DwD. Ale to tylko założenia. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 09 Maj, 2013
|
|
|
mogli dac nowych dowódców chociaz dla starka baryi lanniego bo renly/eddard/robb itd w FoCu wygladają ciut zalosnie nie uwazacie??:D |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|
Zgadzam się, powinny być cztery nowe talie jak w DwD. |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
ale właśnie brzydko zaspoilowales ludziom, ktorzy ogladaja serial. Radzilbym to odrobinke zedytowac zeby nie zepsuc niektorym zabawy:D |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Beez napisał/a: | ale właśnie brzydko zaspoilowales ludziom, ktorzy ogladaja serial. Radzilbym to odrobinke zedytowac zeby nie zepsuc niektorym zabawy:D |
Trzeba książki czytać - mówi się trudno |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
w serialu eddard i renly nie zyja, a o krwawych godach tez juz kazdy slyszal bez szalu z tym spoilerem |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
Poza tym dodatek odnosi się do książki - Uczta dla Wron, a jest ekranizowana poprzednia, więc każdy wchodząc tutaj powinien się spodziewać spoilerów |
|
|
|
 |
|