|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
Gra o Tron PBF #22 - You Know Nothing - Pole gry |
Autor |
Wiadomość |
tamten [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 13 Maj, 2013
|
|
|
Nie chcę się wtrącać Dredzilla, ale miałeś trzy szanse, żeby osłabić Greyjoya, ale wybrałeś mnie;) |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
3 szanse zeby oslabic gj? oswiec mnie prosze
Doran martell broni |
|
|
|
 |
tamten [Usunięty]
|
|
|
|
atakował Randyll Tarly
Dałeś mu dwie gwiazdki, potem mogłeś go pozbawić gwiazdek, gdybyś się przesunął na torze wpływów, a ostatnio mógłby mieć jedną jednostkę mniej jak Shutt Ci sugerował;) |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
nie hejtujcie sie nawzajem.
Raz, że to tylko gra
Dwa, że do wygranej to ja mam jeszcze daleko |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Nie tak daleko, czym ja będę walczył jak stracę WF i 3 statki? Szczerze powiedziawszy liczyłem, że gamaliel wkroczy do akcji, ale wolał dać Ci wygrać |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
Spokojnie, nie musze ustawiac calej gry, z gj nie walcze ani nie bede walczyl(raczej) wiec musialem sobie wybrac przeciwnika, idac za twoim pomyslem, lannister musialby powysylac wszystkim oprocz GJ karte dzikich zeby zadecydowac jak go ugryzc, musza przedewszystkim dzialac ci ktorzy sa obok a nie zostawiac harenhall puste |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
oczywiscie odwracam sie tam na princes pass tak dla jasnosci |
|
|
|
 |
Georgie [Usunięty]
|
|
|
|
na ja znowu musze przyznac ze dramatyzujecie, generalnie gj mogl sie wpakowac w laniego tyrela albo starka, dlatego lani musial ustawic sobie kontre do obrony rivverun, chociaz ja tam uwazam ze same konie by wystarczyly, do tego mysle ze stark spokojnie sie obroni, jesli nawet nie to moze da jakos rade to odbic, pozatym jak gj poleci na polnoc to znowu odsloni sie z poludnia, mam dosc takiego gadania co by bylo gdyby, grajcie a nie.
i akurat martel najdalej ma do GJ wiec sie odczepcie od niego bo juz widze jak ktorys z was by " oslabial " ... " zwyciezce" ... z 4 zamkami nawet z nim nie sasiadujac... |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
co nie przeszkadzalo mu wybrac lannistera wczesniej, wiec Wasze argumenty Dred i Georgie z dupy pozdrawiam
EDIT: zjadłem 1 przecinke szał rzeczywiście, nie zaczyna sie zdań od a prof. Miodku :p
EDIT 2 sam nie dajesz polowy przecinków tak btw, ale niezła próba:D |
Ostatnio zmieniony przez Gog Pon 13 Maj, 2013, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Georgie [Usunięty]
|
|
|
|
a ja pozdrawiam z łodzi naucz sie stawiac przecinki i odpusc juz te komentarze, bedziesz czychal na kazda moja wypowiedz ktora nie bedzie marszem ? daj spokoj
EDIT : no mam w dupie gramatyke i ortografie ale przynajmniej sensu zdan nie gubie
pisz sobie co chcesz, gdzies mam co dalej napiszesz bo gowno juz masz do powiedzenia dla mnie w tej grze |
|
|
|
 |
tamten [Usunięty]
|
|
|
|
Ta dyskusja może być częścią gry, jak ktoś w jej trakcie zmieni następne ruchy, swoją taktykę itp. Także, nie jest ona aż tak jałowa Georgii w porównaniu do rozmowy o gramatyce i ortografii;) |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
Smieszne, goguś sie obrazil i oddal ród innemu graczowi a teraz poucza nas jak grac |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
Widzę, że ktos nie wziął leków, skoro polemizuje z faktami Nie obraziłem się, tylko nie dość, że nie umiecie grać, to jeszcze pierdolicie od rzeczy
EDIT: Zawiodę Cie Shutt, chcialem Ci tylko zyczyc powodzenia w doborowym towarzystwie ) |
Ostatnio zmieniony przez Gog Pon 13 Maj, 2013, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
<czekajcie, biegnę po popcorn> |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
Bitwa o Three Towers
Atakujący Tyrell [4]Marsz -1 [-1]
Rycerz [2]
Dowódca: [Randyll Tarly [3] [miecz][miecz]
Przewaga na torze lenników
Obrońca Martell [1]Piechur [1]
Dowódca: Doran Martell [4»0] Za każdą kartę Rodu na twojej ręce, ta karta otrzymuje po 1 symbolu fortyfikacji i miecza i -1 do siły (do minimalnie 0). + [miecz][miecz][miecz][miecz][wieża][wieża][wieża][wieża]
Wsparcia innych graczy: brak
Tyrel wygrywa.
Martell przegrywa i wycofuje piechura do Prince's Pass. |
|
|
|
 |
|
|