Gra o Tron PBF #28 - Pole gry |
Autor |
Wiadomość |
Gog [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 12 Sie, 2013
|
|
|
czy dred moglbys sie laskawie ogarnac?:x |
|
|
|
 |
Rewolta [Usunięty]
|
|
|
|
A to co niby robi złego ? ;D
Chyba że chodzi Ci o to że już dawno powinien wyrzucić żetony na nocną straż |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
właśnie o to chodzi |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Nocna Straż (siła 3):
Dzicy (siła 2):
Massing on the Milkwater
Lost
Lowest Bidder
If he has more than one House card in his hand, he discards all cards with the highest combat strength.
Everyone Else
If they have more than one House card in their hand, they must choose and discard one of those cards.
Win
Highest Bidder
Returns his entire House card discard pile into his hand.
Nocna Straż wygrywa! Bolton Gog odzyskuje dowódców! Siła dzikich spada do 0. |
Ostatnio zmieniony przez Adam Badura Sro 02 Paź, 2013, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Możecie podsyłać rozkazy. Mapkę i statystyki postaram się zaktualizować jeszcze dziś, ale raczej późnym wieczorem, a może nawet nocą. |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
teraz ja mogę ponarzekać |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
na mapie jest błąd na torach Wygląda tak jak w 1 turze, a przecież była licytacja
ps. jak będzie to zaaktualizowane to wyślę rozkazy bo muszę mieć wszytko przejrzyste |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
polecam opcje edycji postów narzekac bosz:d jestes wyzej na tronie na mieczu i masz kruka majac 5 zetonow na start, seiro wyszedles najlepiej chyba ze wszystkich grając Bara mogles sfarmic sie na DS, tyrell odpuscił za 5 zetonow dostales cuda, jak nie wygrasz radzę przerzucic sie na warcaby dla niewidomych. Baratheon czesto wygrywał, nie majac takiego boosta na start :X |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Aktualizacja (mapa):
Czekamy na:
|
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 13 Sie, 2013
|
|
|
Przypominam, że regułą jest, iż mapa i statystyki z pierwszego postu odpowiadają ostatniej aktualizacji, czyli postu rozpoczynającego się od "Aktualizacja" (jak ten powyżej). W postach z historią gry widać też, na czym skończyły się aktualizacje.
Dalsze ruchy znajdują się na liście Czekamy Na zaraz na początku pierwszego postu. Te już "zatwierdzone" są opatrzone linkami do odpowiednich postów, gdzie decyzje zostały ujawnione.
Stąd jasne było, że mapa (ani statystyki!) nie obejmuje wydarzeń z tej tury. |
|
|
|
 |
Rewolta [Usunięty]
|
|
|
|
Gog napisał/a: | majac 5 zetonow na start, seiro wyszedles najlepiej chyba ze wszystkich grając Bara mogles sfarmic sie na DS, t :X |
Czy ja wiem czy tak najlepiej... |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
Gog napisał/a: | polecam opcje edycji postów narzekac bosz:d jestes wyzej na tronie na mieczu i masz kruka majac 5 zetonow na start, seiro wyszedles najlepiej chyba ze wszystkich grając Bara mogles sfarmic sie na DS, tyrell odpuscił za 5 zetonow dostales cuda, jak nie wygrasz radzę przerzucic sie na warcaby dla niewidomych. Baratheon czesto wygrywał, nie majac takiego boosta na start :X |
po prostu dołączam się do ogólnego chórku narzekających |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
Rewolta patrzac na to z kim bara walczy to najlepiej;d a ja po torach chyba nienajlepiej;d |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
Rozkazy wysle jak tylko dorwę kompa, z telefonu ciężko top w wszystko ogarnąć, przepraszam za dotychczasowe opóźnianie |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Aktualizacja (mapa):
Czekamy na: