Wazne pytania :) |
Autor |
Wiadomość |
Dennis77 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 22 Sie, 2013 Wazne pytania :)
|
|
|
Jeżeli na polu pisze aby ciagnac 2 karty, a na tym obszarze ktoś wyrzucił przedmiot to ile kart poszukiwacz bierze??
Jeśli ktos ma różdzke i ma np. zaklecie które mozna rzucic na poczatku ruchu. Rzuca je, dobiera, znowu rzuca zaklecie bo moze rzucic na poczatku tury. Czy mozna tak rzucac i dobierac zaklecia??
Na polu trzeba wylosowac 2 karty, ale 2 juz tam sa najpierw potwor, i magiczne wrota.
jezeli nie pokonamy potwora numer karty np.3 to nie mozemy uzyc wrót numer karty 5?? |
|
|
|
 |
Cyberpuncur [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 23 Sie, 2013
|
|
|
Na wszystkie te pytania jest odpowiedź w instrukcji z tego co kojarzę.
Najpierw przeczytać raz, drugi, później pytać. |
|
|
|
 |
Dennis77 [Usunięty]
|
|
|
|
niestety nie przestudiowalem dokladnie instrukcje i nie moge znalezc wiec zwracam sie o pomoc na forum |
|
|
|
 |
Dennis77 [Usunięty]
|
|
|
|
Juz znalazlem odpowiedz na 1 i 2 pytanie w instrukcji lecz 3 nadal mi zostaje ;( |
|
|
|
 |
Borg [Usunięty]
|
|
|
|
Na trzecie pytanie też jest odpowiedź w instrukcji.
Jeśli przegrasz z potworem to Twoja tura natychmiast się kończy i nie możesz już skorzystać z wrót.
Po każdej przegranej walce tura się kończy, chyba, że karta mówi co innego. |
|
|
|
 |
gromski88 [Usunięty]
|
|
|
|
Siema! Skorzystam z tematu i też zadam pytanko:) moje pytanie dotyczy karty poszukiwaczy, mianowicie Złodzieja, ma on w swoich umiejętnościach zabieranie przedmiotów przy spotkaniach. Czy ta umiejętność tyczy się też magicznych przedmiotów? |
|
|
|
 |
gromski88 [Usunięty]
|
|
|
|
Jeszcze jedno. Czy jeśli jakieś zaklęcie mówi, że mogę odrzucić jeden dowolnie wybrany przedmiot z ekwipunku przeciwnika czy tyczy się to tylko zwykłych przedmiotów, czy też magicznych? Niektóre karty nie są sprecyzowane, ponieważ nakazują wyrzucić przedmiot i nie wiadomo czy tyczy się to też przedmiotów magicznych, a na innych znów jest wprost napisane, ze przedmioty i przedmioty magiczne i dlatego czasami głupieję:) |
|
|
|
 |
aduko [Usunięty]
|
|
|
|
Jeżeli nie jest sprecyzowane np. że możesz zabrać tylko przedmiot magiczny, to w tedy przedmiot magiczny = przedmiot |
|
|
|
 |
|