X-Wing na Śląsku |
Autor |
Wiadomość |
DarthBart [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 23 Wrz, 2013
|
|
|
Co miesiąc jest turniej w Bardzie i zazwyczaj jest 4-6 osób. Czasem jest mniej graczy bo niektórzy grają w Neuroshime/M:tG i bywa że się turnieje pokrywają, czasem jest więcej. Poza turniejami też grywamy, chodzą plany poćwiczenia scenariuszy z podręcznika i dodatków.
W Katowickim Bardzie jest dużo miejsca i fajnie się tam gra, z tego co się orientuję to najwięcej gier się tam odbywa. W Ligockim Battletable żeby grali nie słyszałem, a Flamberg się przeniósł do superjednostki i z tego co widziałem ma same karcianki, mało miejsca, ciągle zajęte w dodatku przez karciarzy.
W sobotę 28.09.2013 od 10:30 gramy kolejny turniej. Jak nie masz czym grać wpadnij chociaż pooglądać i przy okazji pouczyć się zasad, podłapiesz co i jak. Z resztą bywa, że coniektórzy przynoszą całą swoją kolekcję więc może Ci się uda na szybko włączyć do gry. |
|
|
|
 |
bolciu [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 23 Wrz, 2013
|
|
|
Barda przy dworcu znam. Z 10 lat temu w SW:CCG tam grywałem później w Wars:TCG.
W bitewniaki gram na ligocie w battletable bo u mnie na pierwszym planie system historyczny flames of war a x-wing to ma być powrót do starego hobby jakim było SW. |
|
|
|
 |
Masłonator [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 28 Wrz, 2013
|
|
|
W Żorach jest 2 aktywnych graczy !, Do rybnika to podskoczyć żaden problem,
W rybniku jest goblin więc w miare jest gdzie zagrać w razie czego
Nieco gorzej z katowicami , ale też w zasięgu |
|
|
|
 |
magnus [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013
|
|
|
Masłonator napisał/a: | W Żorach jest 2 aktywnych graczy !, Do rybnika to podskoczyć żaden problem,
W Rybniku w Goblinie jest 2 graczy jak coś. Czy przypadkiem nie robiliście pokazu w Goblinie ? bo słyszałem że ktoś coś robił ? |
|
|
|
 |
Masłonator [Usunięty]
|
|
|
|
magnus napisał/a: | Masłonator napisał/a: | W Żorach jest 2 aktywnych graczy !, Do rybnika to podskoczyć żaden problem,
W Rybniku w Goblinie jest 2 graczy jak coś. Czy przypadkiem nie robiliście pokazu w Goblinie ? bo słyszałem że ktoś coś robił ? |
A owszem , robiłem pokaz Xwinga ale nie spotkał się z zbyt wielkim odzewem
Możemy się ugadać i coś pograć w chociażby weekendy.
Najbliższy piątek by mi pasował tak po południu , bo w sobote turniej wh40k |
|
|
|
 |
magnus [Usunięty]
|
|
|
|
Masłonator napisał/a: | magnus napisał/a: | Masłonator napisał/a: | W Żorach jest 2 aktywnych graczy !, Do rybnika to podskoczyć żaden problem,
A owszem , robiłem pokaz Xwinga ale nie spotkał się z zbyt wielkim odzewem
Możemy się ugadać i coś pograć w chociażby weekendy.
Najbliższy piątek by mi pasował tak po południu , bo w sobote turniej wh40k |
U mnie 3/4 weekendów odpada z względu na studia a tak to praca zmianowa więc różnie to bywa. Dam znać jak się dowiem co i jak |
|
|
|
 |
bolciu [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 04 Paź, 2013
|
|
|
Ja dziś kupiłem starter ogarnę się trochę dokupię coś do 100 pkt i zaczynam zabawę. |
|
|
|
 |
Masłonator [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 04 Paź, 2013
|
|
|
Jak by ktoś chciał zagrać jutro , to mogę wpaść do Goblina
Modele w razie czego pożyczyć to nie problem |
|
|
|
 |
Ephraim [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 10 Sty, 2014
|
|
|
Witam.
Skompletowałem w końcu imperialny squad na 100pt; byłby ktoś chętny an grę w Bardzie / Goblinie w przyszłym tygodniu? |
|
|
|
 |
2Pionki [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Evilstasiu [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 20 Maj, 2014
|
|
|
wybrałby się ktoś do Wro na pre 4 fali 1 czerwca? bo się zastanawiam, a fajnie by było z kimś z regionu się wybrać |
|
|
|
 |
Urialish [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 22 Lip, 2014
|
|
|
Trochę późno odświeżam temat, niedawno się przeprowadziłem do Gliwic i szukam graczy w Xwinga. Znajdzie się ktoś chętny w okolicy? |
|
|
|
 |
Masłonator [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 25 Lip, 2014
|
|
|
W Rybnickim Goblinie (sklep) organizuje się środowisko graczy , i przynajmniej do końca wakacji zamierzamy grywać regularnie.
A tak to jutro (tj 26) cały dzień do 24 jest otwarty sklep (noc planszówek, i też trochę
X-wingowców będzie więc można popykać. |
|
|
|
 |
Breed9000 [Usunięty]
|
|
|
|
Jak spotykacie się regularnie. To dajcie znać kiedy wrzucę informacje o was na portalu. |
|
|
|
 |
Urialish [Usunięty]
|
|
|
|
Dajcie adres i pojawię się około 12. Może znajdę kogoś chętnego na partyjkę |
|