|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
Gra |
Autor |
Wiadomość |
ZMar [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 24 Maj, 2015
|
|
|
Gog napisał/a: | a mnie policzyłeś:D |
No pewnie, oposie
ZMar, z nowymi graczami bywa ten problem, że znikają bez słowa. No ale jeśli się znacie i w razie konieczności będziesz mógł przesłać mu w moim imieniu pozdrowienia, to nie widzę większego problemu. Tylko fajnie by było, gdybym poznał Jego nick i ogólnie zobaczył posta ze zgłoszeniem
@ Do tego czasu wciąż jest możliwość zgłoszenia się do gry |
|
|
|
 |
ZMar [Usunięty]
|
|
|
|
Czarny Jaszczur napisał/a: | Gog napisał/a: | a mnie policzyłeś:D |
No pewnie, oposie
ZMar, z nowymi graczami bywa ten problem, że znikają bez słowa. No ale jeśli się znacie i w razie konieczności będziesz mógł przesłać mu w moim imieniu pozdrowienia, to nie widzę większego problemu. Tylko fajnie by było, gdybym poznał Jego nick i ogólnie zobaczył posta ze zgłoszeniem
@ Do tego czasu wciąż jest możliwość zgłoszenia się do gry |
Ręczę głową, że nie zniknie od tak.
Kilka partii mamy już za sobą więc jak najbardziej zasady zna i w razie czego jestem z nim w stałym kontakcie.
Jeżeli będzie konieczne potwierdzenie to mogę założyć nick za niego i tak będzie to coś ala Grefin/Grefinek pewnie |
|
|
|
 |
Grefin [Usunięty]
|
|
|
|
Witam wszystkich
Zmar słusznie ręczy, że nie zniknę w połowie gry bo nie zamierzam kilka osób zostawiać na lodzie.
Zgłaszam się więc i dzięki za miejsce To będzie co prawda moja pierwsza gra przez forum, ale kumam jak to się odbywa. Większość dnia pracuję przy laptopie więc opóźniać rozgrywki też nie powinienem.
Teraz jestem bardzo mocno wczorajszy, idę spać, wieczorkiem poczytam dokładnie co i jak |
|
|
|
 |
ZMar [Usunięty]
|
|
|
|
Grefin napisał/a: | Witam wszystkich
Zmar słusznie ręczy, że nie zniknę w połowie gry bo nie zamierzam kilka osób zostawiać na lodzie.
Zgłaszam się więc i dzięki za miejsce To będzie co prawda moja pierwsza gra przez forum, ale kumam jak to się odbywa. Większość dnia pracuję przy laptopie więc opóźniać rozgrywki też nie powinienem.
Teraz jestem bardzo mocno wczorajszy, idę spać, wieczorkiem poczytam dokładnie co i jak |
Potwierdzam Skończyliśmy o 5:00 także zmierzam niedługo uderzyć w kimono |
|
|
|
 |
Grefin [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Maj, 2015
|
|
|
Zakładam nową grę.
Na forum jestem nowy, ale obserwowałem przez jakiś czas by zobaczyć jak się odbywa prowadzenie. Zasady gry znam, pisać umiem więc sobie poradzę
Prawdopodobnie będzie to rozstawienie z Tańca ze Smokami, żeby było ciekawiej proponuję IV deck Westeros, co tura 2 karty, za dużo ich jest i za mało tur żeby dobierać po jednej.
http://tinyurl.com/K9YUQbhhAXjbgPAhy1PC
Ogólnie jestem otwarty na propozycję. Wy macie dużo większe doświadczenie, wiecie co się fajnie gra. Może być z IV deckiem, może być bez, z celami gry lub bez, z draftem lub nie. Ewentualnie może być nawet inna mapka, ale w GIMPie nie umiem i nie będę na razie się grzebał.
Chętnych zapraszam i zachęcam do propozycji modyfikacji. |
|
|
|
 |
Przeczenie [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 26 Maj, 2015
|
|
|
Dołączę. O ilę znowu się nie zagapię x).
Ale jak co, jestem chętny, mogę uczestniczyć itd. |
|
|
|
 |
|
|