|
PBF 65 - The Dragons Strikes Back |
| Autor |
Wiadomość |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 12 Sie, 2014
|
|
|
| guzu napisał/a: | rzeczywiście dziwna sprawa, tym bardziej że mógł krukiem zmienić tam na marsz -1
Lannister marsz +0 ma na statku w KL chyba |
marsz jest na KL |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
| to w takim razie koniec, wsparcie Targaryena nic nie pomoże..... |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
| guzu napisał/a: | | to w takim razie koniec, wsparcie Targaryena nic nie pomoże..... |
Ja bym powiedział, choć Beez się zaraz przyczepi, że niepotrzebnie komentują, ale Grey to chyba robił wszystko aby wygrał Lanni, wcześniej dziwna zagrywka względem Arryna. Pomagał wszystkim tylko nie sobie i grze (głównie przez swoją bierność). Ja bym tam wkroczył już dawno, ale zaiste trudno się gra mając raptem 2 piechurów i ciągle walcząc na morzu z Martellem. Bo nie raczyła wypaść mobilka. I znowu taka gra z dupy nieco, no ale cóż. |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
nie przyczepi się bo aktualnie piszesz 1-2 posty na strone a nie tak jak na poczatku tematu 3-5 - więc to nie kłuje tak w oczy.
A bierna postawa GJ-a nawet mnie zdziwila. Ale grajmy do końca |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
| The Vale (marsz +1) -> zdjęty bez efektu |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
| Barbrey Dustin [0] Jeśli przegrasz bitwę, możesz cofnąć wszystkie swoje kart na rękę, poza tą |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 13 Sie, 2014
|
|
|
Konnica na Kingsroad
Piechur na WF |
|
|
|
 |
Richtus [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 14 Sie, 2014
|
|
|
| Rycerz na Searoad Marches, bez żetonu. Dowódca Greya znany, u mnie Margaery. Greyjoy nie ma żetonów, więc nie podbije sobie siły i w tej sytuacji wsparcie Lannistera nie ma znaczenia. |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 14 Sie, 2014
|
|
|
| Tyrel wygrywa bitwę. Greyjoy sie przewija i wycofuje sie na Cider Hall |
| Ostatnio zmieniony przez Germanus Pią 15 Sie, 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kamo [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2014
|
|
|
| Cider Hall |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
oficjalnie juz i bez ogródek stwiedzam, że ta gra to największy niezabalansowany debilny crap ever targ super tory, super pozycja, super karty 3 morza zajmuje po 1 turze:d a ja zacznynam w porcie mam jego gówniane karty symbole super 3 2x wieza i 1 uzyteczna karte w obronie arienne ktora przy 3 trójce targa po prostu anihiliuje mi armie ;d do tego ma pseudo lorasa ulepszego kevana i stannisa, a i zapomnialem o pojebanej denerys ktora od 4 tury juz po prostu przegieta max, do tego nie mam gdzie farmic nie no super sie gra:D ;x 3 statki na morze targa dowódca na pw |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
| Gog napisał/a: | oficjalnie juz i bez ogródek stwiedzam, że ta gra to największy niezabalansowany debilny crap ever targ super tory, super pozycja, super karty 3 morza zajmuje po 1 turze:d a ja zacznynam w porcie mam jego gówniane karty symbole super 3 2x wieza i 1 uzyteczna karte w obronie arienne ktora przy 3 trójce targa po prostu anihiliuje mi armie ;d do tego ma pseudo lorasa ulepszego kevana i stannisa, a i zapomnialem o pojebanej denerys ktora od 4 tury juz po prostu przegieta max, do tego nie mam gdzie farmic nie no super sie gra:D ;x 3 statki na morze targa dowódca na pw |
krótko mówiąc Martell do poprawy już nad tym pracuję |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
bitwa morska
Doran przegrywa z Danerys |
| Ostatnio zmieniony przez Germanus Sob 16 Sie, 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 16 Sie, 2014
|
|
|
| Pewno tam jakiś crap poszedł no ale niech będzie Daenerys Targaryen [0] Siła tej kart jest równa aktualnej turze. |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 17 Sie, 2014
|
|
|
| teraz Tagr, potem Grey |
|