|
#69 Draft kart rodu |
| Autor |
Wiadomość |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 25 Lip, 2014
|
|
|
52. [0-3] [miecz][miecz]
13. [0-3] W fazie przygotowania, wybierz nazwę obszaru lądowego. Jeśli atakujesz lub bronisz nazwanego obszaru ta karta otrzymuje +2 siły i miecz. |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
| Shutt napisał/a: | | Wybacz Jazma, że dopiero wróciłem do domu. Nie wszyscy mają wakacje. |
I normalnie nic bym nie mówił, ale równie dobrze mogłeś napisać wczoraj, bo aktualizacja naprawdę była zbędna A tak ten draft to nam się strasznie rozciąga... W tym tempie to nie wiem czy sobie pogram bo mnie z kolei nie ma od 10 września do października, więc pewno będę musiał szukać zastępstwa w trakcie, ale z tym to raczej nie powinno być problemu |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Jazma, mam praktyki, nie chce mi się przeglądać całego tematu i wykreślać kiedy przychodzę do domu padnięty.
Dolicz do tego trening i masz powod dla ktorego czekalem na aktualizacje. |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
| 22. [0-3] Natychmiast pobierz tyle Żetonów Władzy ile wynosi wydrukowana siła karty rodu przeciwnika |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
No dobrze już dobrze, ale sam przyznasz, że trochę nam się to ciągnie strasznie O Arryn mi podwędził kartę o której myślałem
53. [0-3] [miecz][miecz] w takim razie |
|
|
|
 |
Mieciu [Usunięty]
|
|
|
|
45. [0-2] [miecz][miecz][miecz]
No to z grubej rury |
|
|
|
 |
figol [Usunięty]
|
|
|
|
| Mieciu napisał/a: | 45. [0-2] [miecz][miecz][miecz]
No to z grubej rury |
O, widzę lubisz draftować dużo mieczów
Gog
Sardo
czarnylord23
czarnylord23
Sardo
... |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
| [0-3] Siła wspierających statków wynosi 0. Twoich statków, przeciwnika i innych rodów. |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
| 28. [0-2] Natychmiast usuń żeton Rozkazu przeciwnika z obszaru ogarniętego bitwą. |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
| Sardo napisał/a: | | 28. [0-2] Natychmiast usuń żeton Rozkazu przeciwnika z obszaru ogarniętego bitwą. |
Hmm to docelowo ma sens np w zdjęciu obrony albo np jak gdzieś jest marsz to taki atak, żeby zdjąć cudzy marsz tak? |
|
|
|
 |
czarnylord23 [Usunięty]
|
|
|
|
48. [1-2][miecz][miecz][wieża]
50. [1-4] [wieża][wieża] |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
| 51. [1-4] [wieża][wieża] |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
| 47. [0-4] [miecz][wieża] |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
Eh czułem, że teraz się wszyscy rzucą na symbole ale myślałem, że dotrwam jeszcze i uda mi się wybrać 2 wieże Będzie mało defensywny deck |
|
|
|
 |
Mieciu [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 26 Lip, 2014
|
|
|
| 26. [0-2] Jeśli atakujesz +2 siły, jednostki wycofują się nierozbite na czas trwanie tej bitwy (Twoje i Przeciwnika). Jeśli sie bronisz ta karta nie wywiera żadnego efektu. |
|
|
|
 |
|
|