58 Pole gry |
Autor |
Wiadomość |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 29 Sty, 2015
|
|
|
Mam rozumieć że to była Lwica?
Jeśli tak to wszystko z Dornish Marches idzie na Oldtown.
Próbowałem jeszcze zatrzymać Martella przed łatwym zdobyciem pięciu zamków ale wszystko poszło na marne w momencie gdy Baratheon usunął mój marsz na Kingswoodzie. Gdybym wciąż go posiadał to mógłbym się ruszyć po Martellu i Lorasować |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
posłałem kociaka |
|
|
|
 |
Rold [Usunięty]
|
|
|
|
ostatni marsz dowódcy prawie aktualni na mapie. |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
|
|
|
Jeśli mapa i dowódcy przedstawiają się tak jak myślę to koń i wieża na HG, dowodzi Areo Hotah [3] [wieża], wygrywam z Tyrellem i zdobywam 5 zamek.
Fanfary, śpiew i taniec w Słonecznej Włóczni, gdzie ród panujący znacznie się postarzał podczas rozgrywki |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Pacnę Garlana Tyrella [2] i zaczekam na oficjalne zakończenie wraz z poczęstunkiem |
|
|
|
 |
Rold [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 02 Lut, 2015
|
|
|
Zakańczam chyba najdłuższego PBFa na forum xD (zaszczytne to miano)
Martell Wygrał HURA! Gratuluje
Bez fajerwerków bo dawno dawno temu straciłem zaangażowanie A nie powiem bo na początku było bardzo wielkie, ale postawa graczy (bez wskazywania palcem na Kamo) sprawiła, że mi też przestało zależeć (a nie powinno skoro się tego podjąłem) :p Później już coraz gorzej, ale dotrwaliśmy :3 Jestem z was dumny, że i tak większość składu została pomimo, że normalnym odruchem jest spieprzenie z tak prowadzonego PBF'a
Z wyrazami wielkiej skruchy i przeprosinami
dziękuję za grę i roczny pobyt na forum :3
Rold
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 02 Lut, 2015
|
|
|
Osobiście nie mam zbyt wiele do napisania. Wpadłem tylko na końcówkę, próbowałem jedynie powstrzymać Martella przed zbyt łatwym zwycięstwem ale i to się nie udało. Mam chociaż nadzieje, że jakoś Wam pomogłem w dobrnięciu do koronacji |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 03 Lut, 2015
|
|
|
Gratulacje
Dziękuje za grę.
Ciesze się że wygrał ktoś z pierwotnego składu.
Gratuluje też prowadzącemu cierpliwość. |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 04 Lut, 2015
|
|
|
Dzięki wszystkim za grę.
Były chwile że wątpiłem czy uda nam się ją zakończyć dzięki zwłaszcza dla prowadzącego i zastępców, dzięki którym udało się dobrnąć do końca. |
|
|
|
 |
|