galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Co z dodatkami do Horroru w Arkham???
Autor Wiadomość
Bryndzollo
[Usunięty]

Wysłany: Czw 07 Sty, 2010   Co z dodatkami do Horroru w Arkham???

Droga Galakto, drogi D.W., drodzy Forumowicze!

Ilekroć w tematach ogólnych pojawiają się pytania dotyczące, czy to Czarnego Faraona, czy innych dodatków do AH, albo brak na nie jakiejkolwiek odpowiedzi, albo są one zdawkowe i wymijające...
Być może nowy wątek sprawi, że gdy D.W zobaczy ile osób czeka na jakiekolwiek wieści, przede wszystkim o Faraonie, ale i o innych dodatkach, udzieli Nam bliższych informacji?

Zatem jakie są wieści, co wiadomo o Faraonie? Czekamy już od wakacji, ciągle pojawiają się nowe terminy i dalej nic nie wiadomo.

Co z innymi dodatkami? Są plany ich wydania? Czy raczej nie ma co czekać?

poooq
[Usunięty]

Wysłany: Czw 07 Sty, 2010   

Podpisuję się pod tymi prośbami:
poooq

Palmer
[Usunięty]

Brawa dla tego Pana !
Chociaz na konkret i tak pewnie nie ma co liczyć....

Athlar
[Usunięty]

Arkham Horror !!
Arkham Horror !!
;)

8janek8
[Usunięty]

Faraon póki co zapowiedziany jest na ten miesiąc.
Co do innych dodatków to było wspomniane, że co najmniej jeden pojawi się w tym roku, o ile dobrze kojarzę.

Bryndzollo
[Usunięty]

Niby jest na ten miesiąc, ale w grudniu był na grudzień, a wcześniej na listopad, na jesień, na lato... Dlatego niech D.W. coś powie w tym temacie.
Ostatnio Faraon płynął, miał dopłynąć w początkach stycznia. Chodzi by raz na jakiś czas, ktoś nas poinformował, że coś się z AH dzieje, że Galakta myśli nad tym tytułem, że coś planuje. Wydaje się, że inne tytuły mają takie wsparcie od wydawcy, pojawiają się jakieś informacje.

A z AH jest ciągle ten sam komunikat - dodatki - będą - ale nic nie wiadomo.

Faraon - już płynie, już w styczniu, - ale dalej brak pewności.

D.W.
Galakta

Czy w Arkham coś jest proste albo oczywiste? Wszędzie tajemnice, najczęściej mroczne tajemnice...

Ale na chwilę słońce przebiło sie przez chmury i....

Na ten rok planowany jest dodatek Dunwich Horror. A wcześniej może pojawi się jeszcze jeden mniejszy dodatek. Byłby to King in Yellow. Ale ten ostatni nie jest pewny.

Bryndzollo
[Usunięty]

D.W. DZIĘKI! Właśnie informacji o AH, nam brakowało najbardziej. A tak już nawet nieważne, kiedy się ukażą wzmiankowane 2 dodatki, a sama myśl, że pracujecie nad tym już jest pocieszająca:)

sirafin
[Usunięty]

Wysłany: Pią 08 Sty, 2010   

O! Dunwich! Dopisać do listy zakupów... *skrob, skrob*

Apele społeczne, są na D.W. skuteczne. Zanotować, może się przydać na przyszłość... *skrob, skrob*

No to wracamy do czekania na tych egipskich cudaków 8)

mrsin
[Usunięty]

Nie dość, że dziś piątek i za kilka godzin weekend to jeszcze tak dobre wieści od D.W. :)

Sielus
[Usunięty]

Dokładnie, cóż za wspaniałe wieści. Cały czas miałem cichą nadzieję iż większym dodatkiem będzie właśnie Dunwich horror :D :D :D . Ale info o Królu to już mnie powaliło :D :D

duchU
[Usunięty]

Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Pewnie bardziej bym się podniecił tymi informacjami, gdyby nie fakt, że Innsmouth właśnie czeka na pierwszą rozgrywkę :D

Sir Joker
[Usunięty]

A ja mam jedna prosbe odnosnie Dunwich Horror; wypraske w ktorej bedzie miejsce na wszystkie elementy.

Mariuszek
[Usunięty]

Wysłany: Sob 09 Sty, 2010   

Tez o to proszę :/

Bryndzollo
[Usunięty]

Wysłany: Sob 09 Sty, 2010   

Pewnie jeszcze wiele wody upłynie w Wiśle, zanim pojawią się pierwsze konkrety o Dunwich. Mnie bardziej interesuje co z Faraonem - kiedy można się go spodziewać, raptem 3 tygodnie zostały tego stycznia...

Odpowiedz do tematu