Talisman: Magia i Miecz Pani Jeziora |
Autor |
Wiadomość |
Nemomon [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 07 Kwi, 2011 Talisman: Magia i Miecz Pani Jeziora
|
|
|
Na stronie głównej pojawił się pierwszy artykuł przybliżający nam alternatywną fabułę dodatku oraz parę kart z niego. http://galakta.pl/
Miłej lektury! |
|
|
|
 |
wookash966 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 18 Maj, 2011
|
|
|
Znana jest już konkretna data premiery dodatku? |
|
|
|
 |
Michal [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 18 Maj, 2011
|
|
|
około 10.06 |
|
|
|
 |
Roteye [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 20 Maj, 2011
|
|
|
Czy około 10.06 bedzie także wznowienie core seta? czy w innym terminie? |
|
|
|
 |
Michal [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 20 Maj, 2011
|
|
|
Tak, podstawowa wersja gry Talisman: Magia i Miecz powróci do sprzedaży około 10.06. |
|
|
|
 |
yojin [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 08 Cze, 2011
|
|
|
a wiec Pani Jesiora dotarła...... czekamy na Smoki |
|
|
|
 |
Freeasy [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 08 Cze, 2011
|
|
|
U mnie też już jest - choć Jaskinia Trola mnie nieco zmyliła ... i już myślałem, że jakaś pomyłka. Super poszukiwacze ... oj będzie się działo |
|
|
|
 |
dizzit [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 09 Cze, 2011
|
|
|
A może ktos obiektywna ocenę wystawi temu dodatkowi?
Nie na zasadzie że i tak zbieram wszystko, tylko że np. najlepszy z małych, albo że królowa była lepsza, kto coś napisze ?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Arbaal [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 09 Cze, 2011
|
|
|
Nie ma tego dodatki ale na podstawie angielskiej wersji imho najlepszy z małych
Każdy nowy dodatek jest spoko i coś wprowadza |
|
|
|
 |
Nemomon [Usunięty]
|
|
|
|
 |
dizzit [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 14 Cze, 2011
|
|
|
Arbaal napisał/a: | Nie ma tego dodatki ale na podstawie angielskiej wersji imho najlepszy z małych
Dla mnie np Żniwiarz to padaka straszna - wprowadza zniwiarza o którym nikt nigdy nie pamięta - ogolem nie uzywana figurka w moich grach ;/ |
|
|
|
 |
Arbaal [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 14 Cze, 2011
|
|
|
dizzit napisał/a: | Arbaal napisał/a: | Nie ma tego dodatki ale na podstawie angielskiej wersji imho najlepszy z małych
Dla mnie np Żniwiarz to padaka straszna - wprowadza zniwiarza o którym nikt nigdy nie pamięta - ogolem nie uzywana figurka w moich grach ;/ |
Po tylu dodatkach jak się patrzy na żniwiarza to faktycznie jest średni i mało groźny. Ja natomiast kiedy gram w Talisman to modyfikuje nieco zasady lub używam dodatków autorskich. Nigdy nie gram na oryginalnych zasadach żniwiarza bo jest zupełnie niegroźny |
|
|
|
 |
wookash966 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 17 Cze, 2011
|
|
|
Przyznam się, że nie grałem jeszcze z dodatkiem PJ, ale zastanawia mnie już fakt, jak grać teraz z zadaniami czarownika. Natychmiastowa teleportacja znacznie ułatwi przejście do środkowej krainy. Macie jakieś alternatywne zasady które się sprawdzają? Z chęcią przetestuje niedługo. Do tej pory, na moich zasadach, na początku gry każdy gracz dostawał po 3 zadania i dopiero po ich wykonaniu teleport itd. |
|
|
|
 |
|