galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Taki dziwny pomysł, a może jednak :) ?
Autor Wiadomość
kowal85
[Usunięty]

Wysłany: Wto 17 Maj, 2011   Taki dziwny pomysł, a może jednak :) ?

Witam

Tu raczej pytanie skierowane do Galakty ^^, hmm miałbym mianowicie taki pomysł, otóż Zestawy Przygodowe/Bitewne czy to do Władcy Pierścieni czy to do Warhammera Inwazji, wychodzą w zestawach po 6 pudełek na cykl, a czy nie można by zrobić takie jakby 'prenumeraty' na dany cykl, oczywiście opłaconej z góry, i rozsyłać graczom, którzy by się na to zdecydowali ?

Bo też trzeba oddać to że ja np nie mieszkasz gdzieś blisko dużego miasta, a czasem zamawianie co miesiąc za jednym zestawem trochę mnie wpienia (rozumiem, że w prenumeracie też się płaci koszty przesyłki, ale może były by nieco niższe ^^), a wiadomo każdy chcę mieć taki zestaw jak najszybciej.

To tylko taka sugestia, czekam na reakcję czy to D.W. czy Michała :)

Ajgor
[Usunięty]

Wysłany: Czw 19 Maj, 2011   

Czyli jeśli jeden dodatek na miesiąc, to sześć miesięcy czekania z własnej woli na cały pakiet, aby był nieco tańszy? Dobrze Cię rozumiem?

kowal85
[Usunięty]

Wysłany: Czw 19 Maj, 2011   

Źle :) , a jak bierzesz gazetę na prenumeratę to dostajesz wszystkie numery na koniec roku ? ;P, dostajesz ładnie, co określony czas wydawania :)

I to samo tutaj, dostawałbyś czy zostałby wysłany dokładnie w dzień premiery pocztą, w moim przypadku to by była fajna sprawa, bo mieszkam na wsi...

Odpowiedz do tematu