Uzupełnianie braków powstałych w grze |
Autor |
Wiadomość |
Martin [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 03 Sty, 2014 Uzupełnianie braków powstałych w grze
|
|
|
Jak w temacie - z czasem może dojść do sytuacji, w której jeden lub kilka elementów zagubi się (zwłaszcza jeśli gra zawiera element towarzysko alkoholowy ). Pół biedy jeśli jest to żeton władzy, jednostki też można jakoś substytuować, ale w przypadku rozkazów problem jest już poważniejszy Na stronie galakty nie znalazłem żadnej informacji o możliwości dokupienia pojedynczych elementów (co przy fakcie niedostępności samej gry nie dziwi). Czy możliwe jest jakieś indywidualne zamówienie albo czy wiecie coś o innych możliwościach uzupełnienia braków? |
|
|
|
 |
czarnylord23 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Martin [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 03 Sty, 2014
|
|
|
to bym chyba musiał wszystkie rozkazy w ten sposób zrobić, żeby się nie różniły ale pomysł ciekawy |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
z tego co kiedys gadalem z kumplem co pracował w bardzie, mozna napisac do ffg i oni ci przyslą 1-2 elementy |
|
|
|
 |
Martin [Usunięty]
|
|
|
|
Cytat: | We are sorry, but we do not provide replacements for components that are worn out or damaged through normal use, accident, or rough handling. |
to z ich strony internetowej z tego wynika, że nie bardzo. Przysyłają tylko elementy brakujące w nowych grach, a kupiona rok temu chyba się nie kwalifikuje.
No ale za odpowiednią opłatą wszystko powinno być możliwe, więc pozostaje indywidualny mail |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
hmm to poproś kogoś kto kupił do miesiąca grę i ma rachunek żeby napisał o zeton postaw mu piwko ewentualnie 2 ;d duzo nowych osob na forum, moze ktos niedawno kupil gre jak np mieciu |
|
|
|
 |
Mieciu [Usunięty]
|
|
|
|
Gog napisał/a: | hmm to poproś kogoś kto kupił do miesiąca grę i ma rachunek żeby napisał o zeton postaw mu piwko ewentualnie 2 ;d duzo nowych osob na forum, moze ktos niedawno kupil gre jak np mieciu |
ja nie piję jeszcze,nie do mnie takie prośby |
|
|
|
 |
RuteQ [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 11 Sty, 2014
|
|
|
Cześć
Jestem w całkiem podobnej sytuacji - tj jeszcze na szczęście żaden żeton się nie zgubił ale te najazdu są już konkretnie poprzecierane i chcąc nie chcąc czasem można dostrzec to i domyślić się ruchu przeciwnika:/ Może to popsuć fun z gry.
Może by tak spróbować zebrać się w większą grupkę osób i złożyć zbiorowe zamówienie na żetony?:) Albo spróbować wpłynąć na dystrybutora aby umożliwił kupno dodatkowych żetonów? Myślę, że nie jedni gracze by z chęcią wymieniło tokeny na nowe... |
|
|
|
 |
figol [Usunięty]
|
|
|
|
Też mam poprzecierane żetony. Chciałbym mieć nowe, tym razem zabezpieczyłbym je. Jakby co jestem za |
|
|
|
 |
Martin [Usunięty]
|
|
|
|
Też byłbym chętny, gdyby komuś udało się przekonać producenta do sprzedaży samych żetonów |
|
|
|
 |
|