galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Działanie karty rozwinięć "Ciężkie działo laserowe"
Autor Wiadomość
sajmonowaty

Dołączył: 21 Sie 2014
Posty: 6
Wysłany: Czw 21 Sie, 2014   Działanie karty rozwinięć "Ciężkie działo laserowe"

Bardzo proszę o wyjaśnienie jednej rzeczy bo nie ma tego w faq do gry.

Jak mam rozumieć:

Atak: Zaatakuj 1 statek

Proszę o szybką odpowiedź.
 
     
Breed9000 

Wiek: 37
Dołączył: 07 Sie 2012
Posty: 235
Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 21 Sie, 2014   

A jak rozumiesz?
Bo wydaje mi się to dość jasno napisane?
 
     
sajmonowaty

Dołączył: 21 Sie 2014
Posty: 6
Wysłany: Czw 21 Sie, 2014   

Ja to rozumiem tak żę mam zaatakować jeden statek kiedy atakuję tą bronią, ale to jest wg. mnie bez sensu bo i tak mogę atakować jeden statek i wydawało mi się ze to ma jakieś głębsze znaczenie. Chyba, żę to oznacza że muszę atakować statek jak mogę. Czy tak ?
 
     
Crane

Dołączył: 16 Wrz 2008
Posty: 134
Skąd: Częstochowa
Wysłany: Czw 21 Sie, 2014   

sajmonowaty napisał/a:
Ja to rozumiem tak żę muszę zaatakować jeden statek, ale to jest wg. mnie bez sensu bo i tak mogę atakować jeden statek i wydawało mi się ze to jakieś głębsze znaczenie.

Sens jest następujący, być może w przyszłości pojawi się jakaś karta rozszerzeń pozwalająca atakować większą liczbę statków i wtedy CDL nie będzie z taką kartą współpracowało.
 
     
sajmonowaty

Dołączył: 21 Sie 2014
Posty: 6
Wysłany: Czw 21 Sie, 2014   

Teraz rozumiem dziękuje bardzo.
 
     
ext.lex 
Red Ace


Dołączył: 13 Sty 2016
Posty: 75
Wysłany: Wto 23 Lut, 2016   

strzelam z HLC zamieniam crt na hit, ale broniący się jest w polu rażenia Etahna A'bahta, rozumiem że zamieniam jednego hita na krytyka ?
_________________
a będą nas tysiące
2T65 2T70+BO 3B 3A 2Z 2K 2E 1Y 1HWK 1YT-2400 1YT-1300 1YT-1300TFA 1VCX-100 1AS 2ARC 2U 3Tie
 
     
Shantruin 
Raven One


Wiek: 29
Dołączył: 25 Gru 2012
Posty: 251
Skąd: Poznań
Wysłany: Sro 24 Lut, 2016   

Tak.
_________________
https://www.facebook.com/ravensquadronpoznan
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.23 sekundy. Zapytań do SQL: 12