Grafiki do kart przygód, zaklęć kart charakteru i innych; po |
Autor |
Wiadomość |
olaftw [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2016 Grafiki do kart przygód, zaklęć kart charakteru i innych; po
|
|
|
Witam, od 3 dni siedzę po kilka godzin szukając grafik i nic znaleźć nie mogę, jestem tu nowy i potrzebuję pomocy, i sadzę że jak temat będzie się rozwijać to zagramy kiedyś z naszymi dodatkami które potrafią zdenerwować.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Bludgeon [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2016
|
|
|
Szukasz grafik z talizmanu czy grafik z poza talizmanu żeby zrobić nowe karty? Jeśli to pierwsze, to tu masz większość (niestety dość małe)
http://www.talismanwiki.com/Main_Page
Jeśli szukasz nowych grafik, to IMO nie istnieje strona lepsza niż ta:
http://gatherer.wizards.com/Pages/Default.aspx
Nawet nie trzeba MtG znać, wystarczy byc kreatywnym w szukaniu (jest tam z 20 tysięcy fajnych grafik). |
|
|
|
 |
olaftw [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 02 Lut, 2016
|
|
|
I jak te grafiki ściągnąć żeby móc je wkleić ? |
|
|
|
 |
Bludgeon [Usunięty]
|
|
|
|
Mój ulubiony sposób, jak już znajdziesz grafikę, wpisz w google nazwę karty i powinna się wyświetlić ta grafika w lepszej rozdzielczości. Jak ściągać grafiki z google chyba nie muszę tłumaczyć |
|
|
|
 |
olaftw [Usunięty]
|
|
|
|
Chodzi mi o to że najlepiej kiedy grafika była na przezroczystym tle, bez zabawy w wycinanie w gimpie czy Photoszopie, czyli mówisz że wpisać i powinna sama grafika z karty wyskoczyć tak ? |
|
|
|
 |
Bludgeon [Usunięty]
|
|
|
|
olaftw napisał/a: | Chodzi mi o to że najlepiej kiedy grafika była na przezroczystym tle | możesz pomarzyć |
|
|
|
 |
Ndl [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 05 Lut, 2016
|
|
|
W zasadzie to przezroczyste tło to chyba tylko dla kart postaci Ci potrzeba (bo do czego innego?). |
|
|
|
 |
Bludgeon [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 05 Lut, 2016
|
|
|
Ndl napisał/a: | W zasadzie to przezroczyste tło to chyba tylko dla kart postaci Ci potrzeba (bo do czego innego?). | Dokładnie. Jedyne inne co mi przychodzi do głowy to umieszczenie jakiegoś symbolu na tle tekstu karty, np. alternatywnego zakończenia. |
|
|
|
 |
|