|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
Seria - Władca Pierścieni LCG |
Autor |
Wiadomość |
sliskipl [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 18 Lut, 2018 Seria - Władca Pierścieni LCG
|
|
|
Cześć,
chciałem zaprosić was do oglądania rozgrywki w wykonaniu moim oraz mojej dziewczyny we Władcę pierścieni LCG. Jak do tej pory nagraliśmy dwa odcinki, i planujemy publikować jeden odcinek tygodniowo. Posiadamy wszystkie dodatki jakie wyszły w języku polskim i mamy ambitny plan ( przynajmniej ja ) przejść wszystko i opublikować nasze zmagania.
Zapraszam więc do oglądania i komentowania Póki się dopiero rozkręcamy i nie ma dużo odcinków, może będziecie mieli pomysły lub sugestie co zmienić lub poprawić, żeby odbiór był jak najlepszy zarówno dla nowych graczy, jak i starych wyjadaczy? Czekamy na każdą uwagę jak i pochwałę
Pod spodem zostawiam linki, do dwóch pierwszych odcinków, a w temacie będę na bieżąco wrzucał posty, jak pojawi się nowe nagranie.
Przeprawa przez mroczną puszczę :
https://youtu.be/6Q53usyKWLw
Podróż w dół anduiny:
https://youtu.be/jhb6XRVKnk0 |
Ostatnio zmieniony przez sliskipl Pon 19 Lut, 2018, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
inzkulozik2 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 19 Lut, 2018
|
|
|
Tak z ciekawości, co jak nie uda się przejść scenariusza, kolejna sesja przed kamerą aż do skutku? |
|
|
|
 |
sliskipl [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 19 Lut, 2018
|
|
|
No właśnie sam się zastanawiam jak to będzie wyglądało. Raczej będziemy wrzucać filmiki z sukcesem w danym scenariuszu, a jak będzie porażka, może będzie robione krótkie podsumowanie ze wszystkimi porażkami w danym scenariuszu. |
|
|
|
 |
inzkulozik2 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 21 Lut, 2018
|
|
|
Trzymam kciuki zatem aby udało się wytrwać mimo przeeciwności losu
Sam też się nad tym zastanawiałem, ale to wymaga dużej dyscypliny w przestrzeganiu podstawowych zasad, a u mnie bardzo często sąsiednie fazy mocno się przenikają |
Ostatnio zmieniony przez inzkulozik2 Wto 20 Mar, 2018, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hemanek [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 01 Mar, 2018
|
|
|
Fajne i pomocne , kiedy kolejne filmiki? |
|
|
|
 |
sliskipl [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 02 Mar, 2018
|
|
|
Dzięki . Kolejne filmiki beda sie pojawiac od następnego tygodnia. Niestety jesteśmy teraz w środku remontu i nie mamy możliwości nagrywania |
|
|
|
 |
sonofthewild [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 09 Mar, 2018
|
|
|
Zdaje się, z tego co mówiłeś na Fb, że idziecie również progression series ... czy nie? |
|
|
|
 |
sliskipl [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 15 Mar, 2018
|
|
|
Tak dokładnie, teraz progression series, żeby przejść wszystko po kolei jak wychodziło, potem koszmarne talie, a później zobaczymy.
Niestety na razie ciągle brak czasu w związku z przeprowadzką, ale jestem zdeterminowany, żeby nagrać kolejny odcinek w ten weekend. Mam nadzieję, że się uda. |
|
|
|
 |
sliskipl [Usunięty]
|
|
|
|
 |
sliskipl [Usunięty]
|