PBF #82 - pole gry |
Autor |
Wiadomość |
Gog [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 19 Lut, 2015
|
|
|
piechur na reach:) piechur na starfall dowódca na pw |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 19 Lut, 2015
|
|
|
Ser Gerris Drinkwater [1] Jeśli wygrasz tę bitwę, możesz przesunąć się o jedną pozycję wyżej na wybranym przez siebie torze Wpływów. |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 20 Lut, 2015
|
|
|
Bitwa o Starfall
Tyrellvs Martell
[-1]rozkaz[2]
[1]jednostki[2]
[0]wsparcie[0]
Paxter Redwyne [1] dowódca [1] Ser Gerris Drinkwater
[0]ostrze[0]
[1]suma[5]
Tyrell przegrywa, Martell zwiększa swoją pozycję o 1 na torze... ?
Kolej Martella. |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
wybieram tor Lenników
East Summer Sea: statek, statek na Shipbreaker Bay - dowódca: Areo Hotah [3] [wieża][wieża] |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
Pyke (marsz -1) -> machina oblężnicza na Riverrun
dowódca na PW u GM |
Ostatnio zmieniony przez guzu Pią 20 Lut, 2015, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
czy to nie jest ostatnia tura?:D |
|
|
|
 |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
|
|
|
Sardo napisał/a: | wybieram tor Lenników
East Summer Sea: statek, statek na Shipbreaker Bay - dowódca: Areo Hotah [3] [wieża][wieża] |
WTF Sardo? Komu zawdzięczamy to kingmakerstwo, którym bez wątpienia jest przejęcie Zatoki Rozbitków, a co za tym idzie powstrzymanie mojego ostatniego marszu?
Przecież Ty zupełnie nic na tym nie zyskujesz, jest to ruch tylko i wyłącznie dla wyłączenia mnie z wyścigu o zwycięstwo |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
sardo wygrywa na luzie teraz:d 5-6 zamków będzie miał |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Gdzie, jak nie ma mostu z ESS? Wypłynął oboma jednostkami? On zupełnie nic na tym nie zyskuje |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
Czarny Jaszczur napisał/a: | Sardo napisał/a: | wybieram tor Lenników
WTF Sardo? Komu zawdzięczamy to kingmakerstwo, którym bez wątpienia jest przejęcie Zatoki Rozbitków, a co za tym idzie powstrzymanie mojego ostatniego marszu?
Przecież Ty zupełnie nic na tym nie zyskujesz, jest to ruch tylko i wyłącznie dla wyłączenia mnie z wyścigu o zwycięstwo |
Nikomu, to moja własna decyzja po Twojej odpowiedzi na mojego kruka |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
Gog napisał/a: | sardo wygrywa na luzie teraz:d 5-6 zamków będzie miał |
Tak jak Czarny Jaszczur pisze, spieprzyłem rozkazy, cały czas miałem w planach 2 marsze na statkach, a ostatecznie dałem 1. Czemu? Sam nie wiem Generalnie to Ty Gogu pozbawiłeś mnie w poprzedniej turze większych szans na wygraną A tak generalnie to cała moja gra była jakaś bez pomysłu i skończyła się jak skończyła - w punkcie wyjścia |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
guzu napisał, że w nastepnej turze zajmie się lannim:) guzu nie wjeżdzając na riverrun przegrał sobie gre |
Ostatnio zmieniony przez Gog Pią 20 Lut, 2015, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Hmm, no tak, przyznałeś się do błędnego rozłożenia rozkazów a ja temu przytaknąłem.
Zrozumiałbym ten ruch gdybyśmy jeszcze walczyli i byłoby to w odwecie, gdybyś mógł tym wygrać - no ale żyliśmy w pokoju. W obecnej postaci jest to słabe i pozostawia duży niesmak. Ściągam marsz ze Smoczej Skały, dziękuje, kumoterstwo zwyciężyło. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
Czarny Jaszczur napisał/a: | Hmm, no tak, przyznałeś się do błędnego rozłożenia rozkazów a ja temu przytaknąłem.
Zrozumiałbym ten ruch gdybyśmy jeszcze walczyli i byłoby to w odwecie, gdybyś mógł tym wygrać - no ale żyliśmy w pokoju. W obecnej postaci jest to słabe i pozostawia duży niesmak. Ściągam marsz ze Smoczej Skały, dziękuje, kumoterstwo zwyciężyło. | Ty jednak serio nie umiesz grac:d w którym przypadku chciałes wygrac?:D skoro lani ma 5 zamkow tez i 3 twierdze? |
|
|
|
 |
|